«Θα Κάτσω Σπίτι 2020»: 9 έλληνες καλλιτέχνες ερμηνεύουν το γνωστό τραγούδι για καλό σκοπό

«Θα κάτσω σπίτι, θ’ αράξω σπίτι λοιπόν απόψε δεν πρόκειται να βγω» λέει το τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη και μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ. Ακριβώς αυτό σκέφτηκαν εννέα έλληνες τραγουδιστές και αποφάσισαν να το τραγουδήσουν από το σπίτι τους και να στείλουν το δικό τους μήνυμα.

Συγκεκριμένα, η Βιολέτα Ίκαρη, η Τζώρτζια Κεφαλά, η Μαρία Κηλαηδόνη, ο Χρήστος Μάστορας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Δημήτρης Μπάσης , ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Μαρίζα Ρίζου ερμήνευσαν το πολύ γνωστό τραγούδι, αφού πρώτα πήραν την έγκριση της οικογένειας του Λουκιανού Κηλαηδόνη, σε μία προσπάθεια να μας κάνουν να χαμογελάσουμε και να μας πείσουν να μείνουμε όλοι στο σπίτι.

Η πρωτοβουλία για τη δημιουργία του τραγουδιού και του single είναι της Walnut Entertainment Greece, ενώ τα έσοδα που θα προκύψουν θα διατεθούν για την αγορά νοσηλευτικού υλικού στο Υπουργείο Υγείας.

View this post on Instagram

#MenoumeSpiti | Το λέμε με όλους τους τρόπους! Θα κάτσω σπίτι και δεν σκοπεύω από εδώ να κουνηθώ! Το single “Θα Κάτσω Σπίτι 2020” δημιουργήθηκε με την αφιλοκερδή συμμετοχή όλων των καλλιτεχνών και την ευγενική παραχώρηση της MINOS-EMI A.E., a Universal Music Group Company, της φωνής του Λουκιανού Κηλαηδόνη. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα διατεθούν στο Υπουργείο Υγείας για την αγορά υγειονομικού υλικού στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού. #CoronaVirus #Covid19 #Κορονοϊός #eody

A post shared by Μένουμε Σπίτι (@menoume_spiti) on