Ψάχνετε ιδέες για το τέλειο καλοκαιρινό βράδυ; Φτιάξτε ένα cider space στο σπίτι σας

Πριν μερικές ημέρες η Strongbow ήρθε στο γραφείο του InStyle και μεταμόρφωσε το φουαγιέ μας σε cider space, δημιουργώντας μια όαση με Strongbow ciders για να χαλαρώσουμε από την ένταση της ημέρας. Τέτοια ήταν η επιτυχία του χώρου με τους συνεργάτες μας να κάνουν brainstorming meetings και να ξεκουράζονται στο cider space χώρο που σκεφτήκαμε να μεταφέρουμε την ιδέα και στο σπίτι μας μετατρέποντας το καθιστικό μας, το μπαλκόνι μας και τη βεράντα μας σε cider space χώρο. Τελικά το επιχειρήσαμε και εν τέλει δημιουργήσαμε το κατάλληλο space για να ηρεμούμε από την ένταση της ημέρας και να απολαμβάνουμε το αγαπημένο καλοκαιρινό drink στο πιο δροσιστικό χώρο του σπιτιού. Εμείς σας δίνουμε μερικά tips για να φτιάξετε το δικό σας προσωπικό cider space για εντελώς stress free και Σαββατοκύριακα:

strongbow cider space

1.       Ξεφορτωθείτε από το χώρο κάθε πράγμα που σας αγχώνει ή σας θυμίζει το χειμώνα. Προσπαθήστε η διακόσμηση του cider space να θυμίζει όσο περισσότερο νησί ή διακοπές εν γένει (όπως τις ορίζει ο καθένας).

2.       Χρησιμοποιείστε αξεσουάρ σε πιο ανοιχτούς χρωματισμούς και καλοκαιρινά υφάσματα που αλλάζουν τελείως το χώρο ακόμα και αν ξεχωρίζουν από το υπόλοιπό σπίτι. Μη φοβάστε για το feng shui, γιατί το feng shui είναι πιο hip από ποτέ.

3.       Πάρτε ένα μικρό, όμορφο, ψυγείο και τοποθετήστε το δίπλα από την πολυθρόνα ή τον καναπέ που χαλαρώνετε και γεμίστε το με Strongbow ciders, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στο ποτό που σας δροσίζει. Έχει μεγάλη σημασία να μην ιδρώνετε καθόλου για να δροσιστείτε.

4.       Φροντίστε το cider space σας να είναι δίπλα σε χώρο που ο αέρας δημιουργεί ρεύμα για να κάνει ακόμα πιο ευχάριστη την ατμόσφαιρα όταν απολαμβάνετε το cider σας.

5.       Βάλτε φρέσκα λουλούδια ή φρούτα στη διακόσμηση σαν λεπτομέρεια που θα ολοκληρώσει το cider space. Θα κάνει τη διαφορά.

FINAL STRONGBOW

Και μην ξεχνάτε. Ο σωστός τρόπος για να απολαύσετε την Strongbow, είναι να γεμίσετε το ποτήρι με 1/3 πάγο και 2/3 με Strongbow. Δεν χρειάζεται τίποτε άλλο, όπως βλέπετε και στην εικόνα από πάνω.