Προσωπικός διαιτολόγος για πάντα μαζί σας; Γίνεται με ένα κλικ

Δεν ζηλεύετε καμιά φορά όλες αυτές τις σταρ του Χόλιγουντ, που όπου πάνε παίρνουν μαζί ανθρώπους να τις φροντίζουν; Ή τέλος πάντων δεν έχετε πει ποτέ, «καλά άμα είχα κι εγώ παντού μαζί διαιτολόγους και γυμναστές, θα τα έχανα τα κιλά που θέλω αμέσως;»  (εμείς το έχουμε πει)

Βρήκαμε τον τρόπο να έχουμε κι εμείς μαζί κάποιον να μας φροντίζει και συγκεκριμένα τη διατροφή μας. Το foodplan.gr είναι μια φρέσκια ιδέα. Πρόκειται για μια υπηρεσία που δημιουργήθηκε απο τους αποφοίτους Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, διαιτολόγο-διατροφολόγο Σταύρο Σχίζα, τέως διευθυντή του τμήματος κλινικής διαιτολογίας και μεταβολισμού του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και τη Τζίνα Βερονίκη, διαιτολόγο-διατροφολόγο, ιδιοκτήτρια της εταιρείας Personaldiet. Η λειτουργία του απλή και σούπερ αποτελεσματική.

Η διαδικασία είναι απλή. Βάζετε τα στοιχεία που σας ζητούν (ύψος, βάρος, ηλικία, στόχο –π.χ. διατήρηση βάρους, απώλεια βάρους κλπ. και αμέσως έχετε μια διατροφή με πολλαπλές εναλλακτικές σε κάθε γεύμα, στημένη πάνω στο στόχο που έχετε βάλει. Τα δύο πράγματα που μας κέρδισαν είναι ότι πρόκειται για διατροφή πλήρη σε θρεπτικά συστατικά (και όχι για ακραίες μονοφαγικές ή εξαντλητικές δίαιτες) και με πολλές επιλογές, ώστε και να μη βαριέσαι και να χάσεις τελικά βάρος τρώγοντας πράγματα που σου αρέσουν.

Μπορείτε να δοκιμάσετε το foodplan.gr δωρεάν για μια εβδομάδα ή να πληρώσετε συνδρομή μηνιαία ή και για τρεις μήνες.

Εμάς μας ενθουσίασε η ιδέα να έχουμε οδηγό διατροφής για καλή υγεία και ευεξία και, πιστέψτε μας, οι επιλογές που δίνονται είναι τόσο fun και διαφορετικές, που άνετα τις ακολουθείτε και στις διακοπές σας!

https://www.foodplan.gr

https://www.facebook.com/ginavero

https://www.facebook.com/sxizas