Πώς τα προβιοτικά μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής σας

Το φούσκωμα, ο πόνος, η δυσκοιλιότητα είναι μερικά από τα προβλήματα του εντέρου που μπορούν να επηρεάσουν αρκετά την καθημερινότητά μας, τη διάθεσή μας και τη ψυχολογία μας.

Η κακή διατροφή, το άγχος, η ηλικία αλλά και κάποιες παθολογίες του εντέρου διαταράσσουν τη χλωρίδα που είναι απαραίτητη για την καλή λειτουργία του εντέρου. Κι επειδή όλα ξεκινούν από το έντερο, πρέπει να το φροντίσουμε. Στο έντερο, εξάλλου, γίνεται η απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τις τροφές, για αυτό είναι απαραίτητο να φροντίσουμε την χλωρίδα του εντέρου που αποικείται από τρισεκατομμύρια μικροοργανισμούς. Πώς θα το κάνουμε αυτό;

Η λήψη προβιοτικών ενισχύει τους πληθυσμούς των καλών μικροοργανισμών στο έντερο, συμβάλλοντας στην καλή του λειτουργία και τα στοχευμένα συμπληρώματα προβιοτικών για κάθε ανάγκη του εντέρου, του πεπτικού συστήματος και άλλων συστημάτων του οργανισμού είναι ιδανικά για να αλλάξουν την καθημερινότητά σας.

Με τα Biotix που περιέχουν μια ισορροπημένη αναλογία προσεκτικά επιλεγμένων προβιοτικών στελεχών, τα προβιοτικά απελευθερώνονται απευθείας στο έντερο  και φτάνουν εκεί ζωντανά σε μεγάλες ποσότητες. Είναι τα μόνα με κάψουλες DRcaps που έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε τα προβιοτικά να μην απελευθερώνονται στο στομάχι αλλά κατευθείαν στο έντερο και για αυτό είναι αποτελεσματικά.

H Ζέτα Δούκα, πρέσβειρα των προβιοτικών Biotix, δηλώνει ότι άλλαξε η ζωή της όταν έβαλε τα Biotix στην καθημερινότητά της

Γνωρίστε τα Biotix