Πώς η Sofia Vergara διατηρεί τις σέξι καμπύλες της;

Splash/Smartmagna

Η Sofia Vergara μια από τις πιο σέξι ηθοποιούς στο Hollywood, ακολουθώντας συστηματικά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα γυμναστικής καταφέρνει να διατηρεί το τέλειο σχήμα κλεψύδρας στο σώμα της. Ο προσωπικός της γυμναστής, Gunnar Peterson αποκαλύπτει στο InStyle τις «δολοφονικές» ασκήσεις που διατηρούν την σέξι σιλουέτα της.

Ο Peterson αποκαλύπτει ότι η βασική άσκηση που βοηθά την Sofia Vergara να διατηρεί το τέλειο σχήμα κλεψύδρα της είναι τα βαθιά καθίσματα. «Για να  διατηρήσει τις τέλειες καμπύλες είναι θέμα εξισορρόπησης, συμπληρώνει ο Petersonι. «Δουλεύουμε τους ώμους για να τονίσουμε την μικρή μέση της. Δουλεύουμε κάθε μυϊκή ομάδα ξεχωριστά αλλά και σε συνδυασμό, καθώς είναι πιο αποτελεσματικό» Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στο να εστιάζετε στον στόχο σας και να έχετε ένα καλό κίνητρο που θα σας κάνει συνεχίζετε. Ο Peterson συμβουλεύει να γυμνάζεστε έστω και λίγο κάθε μέρα παρά να πέφτετε με τα μούτρα αραιά και που.
Ακόμη και αν έχετε μόνο 10 λεπτά στην διάθεσή σας εκμεταλλευτείτε τα και προτιμήστε να κάνετε ασκήσεις όπου συμμετέχουν πολλές μυϊκές ομάδες.

Δείτε περισσότερη γυμναστική των σταρ