Pizza με ντοματίνια

1. Σε ενα μπολ ανακατεύουμε το νερό, το ελαιόλαδο, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι και τη ρίγανη, ζυμώνουμε και κόβουμε τη ζύμη στα 4. Την τοποθετούμε μέσα σε ένα λαδομένο μπολ και την αφήνουμε για 15 λεπτα.
2. Μόλις φουσκώσει, λαδώνουμε ένα ταψί και μεταφέρουμε τη μια μπάλα. Μέσα στο ταψί την ανοίγουμε με τα δάχτυλα μας.
3. Βάζουμε τη σάλτσα ντομάτας, τα μοτσαρέλακια, τα ντοματίνια και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 25 λεπτά.
4. Λίγο πριν τη σερβίρουμε ρίχνουμε σκόρπια τα φρέσκα φύλλα βασιλικού.
Για τη σάλτσα: 
 
1. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε μια κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
2. Με λίγο ελαιόλαδο αλείφουμε ένα μεγάλο παραλληλόγραμμο ταψί. Ανοίγουμε τη ζύμη μας και την τοποθετούμε μέσα.

ΥΛΙΚΑ:

(για 4 πίτσες)
600 ml χλιαρό νερό
100 ml ελαιόλαδο
2 φακελάκια ξηρή μαγιά
1 1/2 κ.σ. ζάχαρη
1 κ.γ. αλάτι
1 κιλό αλεύρι
3 κ.σ. ρίγανη
Για τη σάλτσα 500 γρμ. ντοματοχυμό
6 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι
Για τη γαρνιτούρα (για 1 πίτσα) 200 γρ. μοτσαρέλα
400 γρ. ντοματίνια
Φρέσκα φύλλα βασιλικού
Λίγο βούτυρο ή μαργαρίνη πάνω από το τυρί