Πέντε απλές συμβουλές για να σώσετε το γάμο (ή τη σχέση σας)

Πέντε απλές συμβουλές για να σώσετε το γάμο (ή τη σχέση σας)

Είναι πολύ εύκολο σε κάθε δυσκολία να καταφύγουμε στο διαζύγιο όμως η πραγματική πρόκληση είναι να σώσουμε το γάμο μας. Όπως έκαναν οι γιαγιάδες μας. Και τις ζηλεύαμε. Το να πούμε πως η περιποίηση της εμφάνισής σας θα πρέπει να είναι το κύριο μέλημά σας δεν θα ήταν και τόσο εύστοχο. Η πραγματική «δουλειά» είναι άλλη.

Διαβάστε παρακάτω πέντε απλά tips για να σώσετε το γάμο σας.

Μη χρησιμοποιείτε σε κάθε δυσκολία που αντιμετωπίζετε με τον σύζυγό σας της λέξη που αρχίζει από «Δ». Το διαζύγιο δεν πρέπει να το ρίχνετε στο τραπέζι ύστερα από κάθε καυγά. Αφού το ξέρετε πως στη συνέχεια νιώθετε χειρότερα.

Μιλήστε! Και μάλιστα πολύ. Μην περιμένετε να σας καταλάβει ο σύζυγός σας επειδή σας γνωρίζει χρόνια. Ο χρόνος δεν παίζει κανένα ρόλο. Μέσα στη σχέση πρέπει να επικοινωνείτε καθημερινά. Ποιο νομίζετε πως είναι το μυστικό των ανθρώπων που είναι ερωτευμένοι μέχρι μεγάλη ηλικία;

Μην μιλάτε αρνητικά για εκείνον με τις φίλες σας. Το πιο πιθανό είναι να σας δώσουν λανθασμένες συμβουλές. Υπάρχουν σύμβουλοι γάμου που μπορούν να κάνουν αυτή τη δουλειά. Μην επηρεάζεστε από τρίτους που δεν γνωρίζουν ακριβώς το πώς είναι σχέση σας.

Όσο βεβαρημένο πρόγραμμα και αν έχετε και οι δύο, μία φορά την εβδομάδα, για παράδειγμα το Σάββατο, την ίδια ώρα, θα κλείνετε ραντεβού με τον άντρα σας. Ακόμη και αν είστε τσακωμένοι αυτός ο κανόνας θα είναι ίδιος. Στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα.

Επιλέξτε την αγάπη. Και όχι τον εγωισμό και την ανασφάλεια που φέρνει ο χρόνος. Ακόμη και όταν σας νευριάζει ο σύζυγός σας ή όταν κάνει κάτι και σας πληγώνει μάθετε να το συζητάτε και να συγχωρείτε. Τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσα στην αγάπη.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram