Πέντε ΑΠΛΑ tips για να γίνετε πιο δημιουργικοί και πιο αποδοτικοί στην δουλειά σας


Ψάχνετε για έμπνευση και φυσικά το μυστικό ώστε να είστε πιο αποδοτικοί στη δουλειά; Δεν χρειάζεται ούτε κόπος ούτε χρήμα. Διαβάστε παρακάτω 5 πράγματα που θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο δημιουργικοί.

Να είστε περίεργοι

Για να είστε δημιουργικοί θα πρέπει πρώτα από όλα να έχετε περιέργεια και να εξερευνείτε. Εξερευνήστε νέα μέρη, γνωρίστε νέους ανθρώπους, δοκιμάστε νέες γεύσεις και φαγητά, ακολουθήστε αγαπημένους σας καλλιτέχνες στο Instagram, κλπ.

Βγείτε από την καθημερινή σας ρουτίνα

Αποφύγετε το καθιερωμένο σας πρόγραμμα. Αλλάξτε για παράδειγμα την καθιερωμένη διαδρομή σας όταν πηγαίνετε σπίτι. Η αλλαγή σε λεπτομέρειες μπορεί να σας ανοίξει νέους ορίζοντες.

Μιλήστε με αγνώστους

Στον διπλανό σας στο μετρό, στον άνθρωπο που κάθεται δίπλα σας στην στάση του λεωφορείου. Μιλήστε και ανταλλάξτε απόψεις και θυμηθείτε πως μόνο κερδισμένοι θα βγείτε μέσω της επικοινωνίας με άγνωστους ανθρώπους.

Ξεχάστε το κινητό σας

Αφήστε εσκεμμένα το τηλέφωνό σας στο σπίτι και απολαύστε έναν περίπατο στη φύση. Είναι τόσες οι ομορφιές που υπάρχουν γύρω μας και λόγω του ό,τι ασχολούμαστε όλη την ώρα  με το κινητό, δεν γευόμαστε. Σκεφτείτε αυτή η συσκευή είναι εχθρός των ιδεών.

Βοηθήστε όσους έχουν ανάγκη

Η προσφορά και η βοήθεια από καρδιάς είναι το καλύτερο φάρμακο όχι μόνο για την δημιουργικότητα αλλά και για την ψυχή μας. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι υπερβολικό απλά να είναι από την καρδιά σας.

Διαβάστε ακόμη: 

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram