Ονειρική διαμονή στην Penthouse suite με θέα την Ακρόπολη

Η μαγευτική εμπειρία ξεκινάει από την είσοδο, για την προνομιακή Penthouse suite του ξενοδοχείου King George, που πλέον γίνεται με ιδιωτική πρόσβαση από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία. Οι ένοικοι της Penthouse suite έχουν τώρα τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες των δυο ξενοδοχείων χρησιμοποιώντας την ιδιωτική αυτή είσοδο που δημιουργήθηκε ειδικά  για τη συγκεκριμένη σουίτα,η οποία θυμίζει αληθινό παλάτι.

Αυτή είναι, άλλωστε, και η φιλοσοφία που διέπει τον σχεδιασμό και την διακόσμηση της ξεχωριστής σουίτας, στον τελευταίο όροφο του ξενοδοχείου.

Με δύο κρεβατοκάμαρες, μία masterμε walk-in closet καιen-suit sunken bathtub, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και τρία μπάνια, το καθένα με ξεχωριστό ευρύχωρο rainfall shower, σαλόνι και τραπεζαρία στην οποία μπορούν να δειπνήσουν με άνεση 8 άτομα, η Penthouse suiteτου King George μοιάζει περισσότερο με ιδιωτικό διαμέρισμα με την πολυτέλεια και τη μεγαλοπρέπεια να είναι ευδιάκριτες στην παραμικρή λεπτομέρεια.

Στα exclusive χαρακτηριστικά που την καθιστούν one-of-a-kind ανάμεσα σε αντίστοιχου επιπέδου suites της πόλη,ς συγκαταλέγονται η ευμεγέθης εξωτερική βεράντα, με την Penthouse suite να διαθέτει τη δική της ιδιωτική πισίνα, sunloungersκαι alfrescodiningareaπου μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 10 συνδαιτημόνες.

Ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, που στοιχειοθετείται στον εσωτερικό χώρο της σουίτας από μεγάλους διάδρομους από μάρμαρο, έπιπλα αντίκες, εκλεπτυσμένο τζάκι, μεταξωτές κουρτίνες, πολύτιμα ανατολίτικα χαλιά και χρωματίζεται με μια απαλή crèmeπαλέτα.

Ηεμπειρία στην PenthousesuiteτουKingGeorgeολοκληρώνεται μεανεκτίμητο προνόμιο την καθηλωτική θέα στην Ακρόπολη και την πόλη της Αθήνας.