Ο τρόπος να χάσετε πέντε κιλά εύκολα και γρήγορα

Tumblr.com

Για να μπείτε στο πιο στενό σας φόρεμα μέχρι τα Χριστούγεννα δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Εμείς βρήκαμε πέντε τρόπους για να ξφουσκώσετε και να δείχνετε σαν Άγγελος της Victoria’ s Secret.

Πιείτε δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα

Μπορεί να ακούεται αυτονόητο αλλά χρειάζεται νερό για να χάσετε νερό. Πέρα από το κλασικό 1, 5 λίτρο την ημέρα η Lauren Slayton, μία από τις κορυφαίες διατροφολόγους στη Νέα Υόρκη προτείνει να πίνουμε και δύο ποτήρια νερό πριν από κάθε γεύμα για να μειώσουμε ακόμα περισσότερο την όρεξή μας να να αποφεύγουμε το sparkling γιατί προκαλεί πρηξίματα.

Να κοιμάστε 8 ώρες την ημέρα

Όταν κοιμάστε πάνω από 7-8 ώρες την ημέρα, το σώμα έχει πιο κατάλληλα εφόδια για να διώξει τις ορμόνες του στρες κι έτσι ο μεταβολισμός βελτιώνεται. Επίσης η βιταμίνη D3 μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμάστε καλύτερα οπότε να χάσετε κι ευκολότερα κιλά. Σύμφωνα με μια θεωρία όταν η D3 είναι χαμηλή , οι ορμόνες της πείνας αυξάνονται και όταν δεν υπάρχει έλλειψη της βιταμίνης -της μελατονίνης δηλαδή που είναι το φυσικό βοηθητικό ύπνου του σώματος- δουλεύει πιο σωστά.

Αποφύγετε τα πολύ επεξεργασμένα φαγητά

Το οποίο σημαίνει όχι μόνο να αποφεύγετε τις γνωστές θερμιδομπόμπες όπως τα τσιπς, τα γλυκά, τα τυρια και τα ψωμιά αλλά ακόμα και τον τόνο σε κονσέρβα και το γάλα αμυγδάλου που μπορεί να περιέχουν νάτριο και ζάχαρη αντίστοιχα. Προτιμήστε ψωμί ολικής άλεσης καλύτερα και αποφύγετε ότι παρασκευάζεται με λευκό αλεύρι και ότι έχει να κάνει με γαλακτοκομικά ακόμα και το γιαούρτι. Αντικαταστήστε όλα τα φλεγμονώδη φαγητά (ζάχαρη, γαλακτοκομικά, σιτηρά) με φρούτα και λαχανικά τα οποία μπορούν να βοηθήσουν σε πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Σμιλέψτε την κοιλιά

Ενδυναμώνοντας τους μυς του κορμού είναι ένας σίγουρος τρόπος για να έχετε μια πιο επίπεδη κοιλιά. Ο celebrity trainer Gunnar Peterson (που βοήθησε την Khloé Kardashian να αποκτήσει απίστευτα γυμνασμένο σώμα) προτείνει να κάνουμε αυτή την απλή αλλά αποτελεσματική άσκηση κάθε μέρα: τα planks. Καθήστε σε plank θέση (αγκώνες στο πάτωμα, ίσια πόδια και ο κορμός σταθερός και δυνατός) φροντίστε το στήθος να είναι περίπου στο υψος των αγκώνων) Ενώ κρατάτε τον κορμό σαςα σταθερό -προσπαθήστε να μην κουνιέστε δεξιά και αριστέρα, προσπαθείτε να εναλάσσετε τα χέρια στηριζόμενοι στις παλάμες σας, όσες περισσότερες φορές μπορείτε σε λιγότερο απο ένα λεπτό. Επαναλάβετε για πέντε φορές. Σκοπός: Να κάνετε ακόμα περισσότερες εναλλαγές σε λιγότερο απο ένα λεπτό.

Βγάλτε τελείως το αλκοόλ από την διατροφή σας

Ούτε μια γουλιά. Πρώτον: Ότι επηρεάζει τον ύπνο σας και ως συνέπεια επηρεάζει τον μεταβολισμό σας και την λιγούρες σας. .” λέει η  Slayton και δεύτερον σας δημιουργεί κατακράτηση και τρίτον και πιο σημαντικό: Δεν μπορείς να κάψεις άλλες θερμίδες ή λίπος αν δεν απαλλαχτείτε από αυτές τις 200-300 θερμίδες απο το κοκτέιλ που ήπιατε οπότε είναι σαν να ξεκινάτε από την αρχή την διαδικασία καύσης.

Κάντε 30 λεπτά Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση κάθε ημέρα

Ναι μεν μπορείτε να κάψετε θερμίδες με το Spinning class αλλά δεν θα επιτύχετε αυτή το after-burn effect που θα επιτύχετε με την Υψηλής Έντασης Διαλειμματική Προπόνηση, λέει ο Oliver Lee, ένας από τους πιο διάσημους trainers στη Νέα Υόρκη. Για κάθε άσκηση προσπαθήστε να την κάνετε όσο πιο έντονα γίνεται για 40 δευτερόλεπτα, και συνεχίστε με 20 δευτερόλεπτα ξεκούρασης. Επαναλάβετε για έξι φορές. 1. Γρήγορα πόδια. 2. 180 μοιρών squat jumps. 3. Κάντε squat και ρίξτε κλωτσιά προς το πλάι. (εναλάσσοντας πόδια) 4. Κάντε δύο push-ups και κάντε τέσσερα mountain climbers. 5. Ολοκληρώστε με  Finish with shoulder-tap burpees: Ξαναγυρίστε στο plank, ακουμπήστε τον ώμο σας με το αντίθετο χέρι τέσσερις φορές και μετά πηδήξτε στον αέρα.