Ο οίκος Dior φέρνει τη Γαλλική ριβιέρα στο Λονδίνο μέσα από το εστιατόριο του

DIOR AT ALTO/selfridges.com

H Γαλλική Ριβιέρα είναι σίγουρα ένας από τους ονειρεμένους προορισμούς κάθε καλοκαίρι. Και αν ο δρόμος σας αντί για εκεί, σας φέρει προς το Λονδίνο, θα βρείτε κάτι από french touch και στη Βρετανική πρωτεύουσα. Ο οίκος Dior μέσω ενός Pop Up εστιατορίου εμπνευσμένο από την Κυανή Ακτή, μεταμορφώνει τον τελευταίο όροφο του Selfridges σε ένα διαφορετικό θέρετρο διακοπών, με θέα το πολυσύχναστο κέντρο της πόλης.

Το μενού αποτελείται από πιάτα που έχουν επιλεγεί από το House, συμπεριλαμβανομένων μερικών από των αγαπημένων του Monsieur Dior. Το «Dior at Alto» χρησιμοποιεί πρώτες ύλες από όλη την Ιταλία για τα εμπνευσμένα πιάτα τα οποία συνοδεύουν δημιουργικά κοκτέιλ, που μετονομάστηκαν ως φόρο τιμής στην ιστορία του διάσημου οίκου. Επιλέξτε ανάμεσα στα Lady Dior ή La Rose Dior και απολαύστε επιπλέον λαχταριστά παγωτά και εκλεκτά τυριά.

Στον όροφο υπάρχει επίσης μια εντυπωσιακή μπουτίκ, η οποία διαθέτει όλα όσα είναι απαραίτητα για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις, όπως ξαπλώστρες, σετ ρακέτες, σανίδες του σερφ, οικιακά είδη, γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ, όλα με την υπογραφή του Christian Dior. Ξεχωρίζουν τα σκούτερ Dior, περιορισμένης έκδοσης, σχεδιασμένα σε συνεργασία με την Vespa.

Ο Dior δημιούργησε την ιδανική Vespa για τα καλοκαιρινά μας ταξίδια

Για κρατήσεις και πληροφορίες δείτε εδώ: https://www.selfridges.com/GB/en/features/info/stores/london/store-services/restaurants-bars/alto-by-san-carlo/