Πρώτη Προβολή: O Karl Lagerfeld σκιτσάρει τη ζωή του στο Γαλλικό Ινστιτούτο την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου

Ο θρυλικός σχεδιαστής του οίκου Chanel με την χαρακτηριστική εμφάνιση και τα λευκά μαλλιά, Karl Lagerfeld εμφανίζεται στη μεγάλη οθόνη και σκιτσάρει καθώς αφηγείται γλαφυρά τη ζωή του, μιλώντας για τα παιδικά του χρόνια και την οικογένεια του. Τον βλέπουμε να φτιάχνει σχέδια από τη ζωή του στο μεταπολεμικό Παρίσι, όπου ξεκίνησε από το μηδέν την καριέρα του στον σκληρό κόσμο της μόδας, σφραγίζοντας με τη δημιουργική ιδιοφυΐα του το στυλ επί πολλές δεκαετίες.

Ένα διεισδυτικό και απρόβλεπτο ντοκιμαντέρ-πορτρέτο για την πιο εκκεντρική προσωπικότητα στον χώρο της μόδας, φτιαγμένο από τον γνωστότερο Γάλλο σκηνοθέτη μόδας, Loïc Prigent, σκηνοθέτη των ντοκιμαντέρ Signé Chanel και Μarc Jacobs & Louis Vuitton, προβάλλεται στην Αθήνα την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου στις 20.00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο, μια πρωτοβουλία του CineDoc.

Μετά την προβολή οι Fashion editors Μία Κόλλια και Έλις Κις μαζί με τον φωτογράφο Βαγγέλη Κύρη θα συνομιλήσουν με το κοινό για το φαινόμενο Karl Lagerfeld και στη συνέχεια ο Στέλιος Παρλιάρος θα κεράσει υπέροχα γαλλικά γλυκάκια. Chic.

*Karl Lagerfeld Sketches His Life
Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 20.00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα 31)
Στα γαλλικά με ελληνικούς υποτίτλους. Τιμή εισιτηρίου: 6€.

H ταινία Karl Lagerfeld Sketches His Life προβάλλεται και στον Κινηματογράφο ΔΑΝΑΟΣ την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 16.00 (210-6922655).

 Με την επίδειξη του εισιτηρίου Karl Lagerfeld προσφέρεται 15% έκπτωση στο Scala Vinoteca  (Σίνα 50, Τ: 210-3610041).

 Πληροφορίες: www.cinedoc.gr, cinedoc.gr@gmail.com, 210-7211073.

karl lagerfeld sketches his life (1)

karl lagerfeld sketches his life (3)