Ο Al Pacino πρόκειται να υποδυθεί τον Αριστοτέλη Ωνάση

Getty Images/ Ideal Images

Η ζωή του «Χρυσού Έλληνα», όπως συνήθιζαν να τον αποκαλούν τα ξένα Μέσα θα μεταφερθεί για δεύτερη φορά, μετά από είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια στη μεγάλη οθόνη.

Ο ηθοποιός που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να ξαναδώσει πνοή στο περιπετειώδες ταξίδι του Αριστοτέλη Ωνάση, δεν είναι άλλος από τον βραβευμένο με Όσκαρ, AlPacino, που επιλέχθηκε προσωπικά από τον ίδιο τον σκηνοθέτη της ταινίας, Fernando Meirelles, που αυτή την περίοδο προσπαθεί να εξασφαλίσει την άδεια, που θα του επιτρέψει να πραγματοποιήσει μέρος των γυρισμάτων στον «Σκορπιο».

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες, που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, θέλουν το φιλμ, το οποίο θα φέρει τον τίτλο «Nemesis», να βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του ρεπόρτερ/ερευνητή, Peter Evans, ο οποίος υποστηρίζει ότι η μακροχρόνια αντιπαράθεση που χώριζε τον Αριστοτέλη Ωνάση και την οικογένεια Kennedy, προηγούνταν κατά πολύ του γάμου του με την Jackie O και είχε εμπορικά κίνητρα.

Παρ’ όλα αυτά η εγκυρότητα του βιβλίου, που συνδέει εμμέσως τον Ωνάση με τον θάνατο του προέδρου της Αμερικής, έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, καθώς δεν βασίζεται σε αποδεδειγμένα γεγονότα αλλά σε φήμες της εποχής.

Αυτό που παραμένει άγνωστο, είναι το όνομα της ηθοποιού που θα υποδυθεί τον ρόλο της Jackie αλλά και αν ο Ρώσος μεγιστάνας, στον οποίο ανήκει πλέον ο «Σκόρπιος», θα συμφωνήσει ώστε να αποπλεύσει το κινηματογραφικό συνεργείο στο νησί.