Noodles με κοτόπουλο και κάρυ

1. Σε ένα wok ή σε ένα μεγάλο τηγάνι σοτάρουμε το κοτόπουλο με το λάδι καρύδας.

2. Μόλις το κοτόπουλο πάρει χρώμα προσθέτουμε το κρεμμύδι, το αλάτι και σκεπάζουμε για 1 λεπτό. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κάρυ, τη σόγια σως και ανακατεύουμε καλά.

3. Τέλος, ρίχνουμε όλα τα λαχανικά σκεπάζουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά. Εν τω μεταξύ ρίχνουμε τα noodles σε βραστό νερό αφήνουμε για 4 λεπτά.

4. Σουρώνουμε και προσθέτουμε στο wok ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Επισκεφτείτε το site των Marks & Spencer εδώ.

ΥΛΙΚΑ:

2 συσκευασίες rice vermicelli noodles M&S των 250 γρ.
4 κ.σ. λάδι καρύδας (coconut oil M&S)
500 γρ. κοτόπουλο 
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
Αλάτι
3 κ.σ. red curry paste M&S
4 κ.σ. σόγια σος (ketjap manis soy sauce M&S)
2 καρότα (κομμένα σε julienne)
2 φλιτζ. ψιλοκομμένο κινεζικό λάχανο
1/2 φλιτζ. ψιλοκομμένο σχοινόπρασο
1 φλιτζ. αρακά (petit pois M&S)