Νέα σειρά Κρίς Κρίς “Selection” :Απολαυστικά Brioche Burger & Sandwich και νέες Premium Πίτες

Το Κρίς Κρίς προσφέρει προϊόντα με συστατικά υψηλής ποιότητας και θρεπτικής αξίας στο τραπέζι κάθε ελληνικής οικογένειας, για περισσότερα από 50 χρόνια! Κατανοώντας την ανάγκη του καταναλωτή για ποιοτικές και πιο “gourmet” επιλογές, που μπορεί να ετοιμάσει εύκολα και γρήγορα στο σπίτι, παρουσιάζει τη νέα σειρά Κρίς Κρίς “Selection”, με brioche Burger & Sandwich και Premium πίτες.

Tα νέα μεγάλα και λαχταριστά Κρίς ΚρίςThe Big Brioche Burger, ζυμωμένα με βούτυρο και αβγό, υπόσχονται ακόμα πιο απολαυστικά σπιτικά burger.

Τα αφράτα και νόστιμα Κρίς Κρίς The Soft Brioche Sandwichιδανικά για απολαυστικά σνακ σε κάθε στιγμή της ημέρας!

Τη σειρά ολοκληρώνουν οι νέες Κρίς ΚρίςPremium Πίτες”, φτιαγμένες με τα καλύτερα άλευρα, αφράτες και μυρωδάτες για μεγαλύτερη απόλαυση.

 Oι νέες, μοντέρνες συσκευασίες με έντονα στοιχεία bistro, αναδεικνύουν τα εκλεκτά αρτοσκευάσματα της νέας σειράς Κρίς Κρίς “Selection”.

Η νέα σειρά Κρίς Κρίς “Selection”, βασισμένη στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή, εστιάζει στην ποιότητα και στη γεύση των προϊόντων, δημιουργώντας καθημερινά μικρές στιγμές απόλαυσης και χαράς για μικρούς και μεγάλους!