Μοσχάρι με χυμό μήλο και chutney απο κυδώνι και τζίντζερ

Για το μοσχάρι: Τσιγαρίζουμε το μοσχάρι με το ελαιόλαδο -να το δείτε να παίρνει χρώμα- και στη συνέχεια σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί λίγο το αλκοόλ (όχι όμως να στεγνώσει τελείως- και το περιχύνουμε με τον χυμό μήλο. Βάζουμε το αλάτι και το μπαχάρι και το αφήνουμε να σιγοβράσει για μία ώρα περίπου, μέχρι ουσιαστικά να μαλακώσει το κρέας.

Για το chutney από κυδώνι: Σε κατσαρολάκι βάζουμε όλα τα υλικά μαζί, να βράσουν. Μόλις αρχίσει η βράση, δυναμώνουμε τη φωτιά για 2-3 λεπτά. Μόλις κρυώσει το μίγμα, το βάζουμε στο μούλτι και το πολτοποιούμε. Σερβίρουμε το κρέας σε ποτήρια, πάνω από μια στρώση πουρέ, με μια κουταλιά chutney από δίπλα.

ΥΛΙΚΑ:

6 κ.σ. ελαιόλαδο
400 γρ. μοσχάρι (κομμένο σε κυβάκια)
1/4 κούπας κόκκινο κρασί
1 κούπα χυμό μήλο
Αλάτι
Μπαχάρι
Για το chutney από κυδώνι 1 κιλό κυδώνια (ξεφλουδισμένα και κομμένα)
1 κούπα καστανή ζάχαρη (τη μαλακιά)
1/2 κούπα λευκή ζάχαρη
100 γρ. τζίντζερ τριμμένο
1 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο
1/2 κούπα νερό