Μήπως η διατροφή της Gigele και του συζύγου της είναι λίγο μίζερη;

Και ναι! Ο προσωπικός chef της Gisele Bündchen και του συζύγου της Tom Brady, Allen Campbell, «έσπασε» τη σιωπή του και αποκάλυψε τα διατροφικά μυστικά του κορυφαίου μοντέλου και του σέξι αθλητή.  Ο κύριος Allen Campbell λοιπόν σε συνέντευξή του, «έβγαλε στη φόρα» όλα εκείνα που τρώνε και πάνω απ΄όλα εκείνα που ΔΕΝ τρώνε. Τα ναι Έχουμε και λέμε! Το 80% της διατροφής τους αποτελείται από λαχανικά. Ο chef δηλώνει χαρακτηριστικά: «Εγώ αγοράζω τα πιο φρέσκα για εκείνους. Δεν είναι βιολογικά. Δεν τα προτιμώ. Επίσης επιλέγουν δημητριακά ολικής αλέσεως, καστανό ρύζι, quinoa, κεχρί, φασόλια. Το άλλο 20 τοις εκατό της διατροφής τους είναι άπαχα κρέατα: μπριζόλα, πάπια και κοτόπουλο. Όσον αφορά στα ψάρια, ως επί το πλείστον μαγειρεύω άγριο σολομό». Τα όχι Ανάμεσα στα φαγητά που ο Brady και η Bündchen δεν καταναλώνουν είναι: λευκή ζάχαρη, άσπρο αλεύρι, καφές, καφεΐνη, ελαιόλαδο, ιωδιούχο αλάτι, γαλακτοκομικά προϊόντα, και φυσικά τα λαχανικά στρύχνος, καθώς όπως λέει ο Campbell, «οι ντομάτες μπορούν να προκαλέσουν φλεγμονή». Διαβάστε ακόμη: Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα