Μέσα στο σπίτι της Miley Cyrus στο Λος Άντζελες δια χειρός…της μαμάς της

Miley Cyrus at her home in LA

Η Miley Cyrus είναι διάσημη ηθοποιός, τραγουδοποιός και τραγουδίστρια με σήμα κατατεθέν το ιδιαίτερο γρέζι της φωνής της, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει.

Miley Cyrus at her home in LA

Ξεχωριστό όμως είναι και το σπίτι που διαθέτει στη Νότια Καλιφόρνια, με 7 μπάνια και 6 κρεβατοκάμαρες που το διακόσμησε στα μέτρα της Miley η μητέρα της Tish Cyrus, με τη βοήθεια του συνεργάτη της Mat Sanders.

Miley Cyrus at her home in LA

“Γνωρίζω την Miley τόσο καλά και η σχέση μας είναι τόσο αρμονική, που είναι φυσικό και εύκολο για μένα να διακοσμήσω έναν χώρο απόλυτα συμβατό με αυτό που εκείνη πραγματικά είναι, με την πεμπτουσία της προσωπικότητάς της” προσθέτει η Trish και συνεχίζει: “Αλλωστε, πιστεύω ακράδαντα πως μπαίνοντας σε κάθε σπίτι, πρέπει να νιώθεις υποσυνείδητα ποιός κατοικεί εκεί μέσα, τί είναι αυτά που αγαπά, ποιά πράγματα απεχθάνεται, ακόμη- ακόμη, πώς είναι η εμφάνισή του!”

Miley Cyrus at her home in LA

Η αλήθεια είναι πως αντικειμενικά, αυτό το σπίτι όντως αποπνέει ομορφιά, χαρά και νεανική ζωντάνια, συνάμα δε μια σταθερότητα και μια διακριτή πειθαρχία, ιδιότητες και αρετές που πολλοί- συμπαθούντες, αλλά και μη- αναγνωρίζουν και αποδίδουν στη νεαρή σταρ.

“Αν και προτιμώ ένα μάλλον ουδέτερο διακοσμητικό στίγμα, το σπίτι της Miley πρέπει- πιστεύω- να εκπέμπει με σαφήνεια την σφραγίδα της ροκ μουσικής. Αυτό μάλιστα προσπάθησα να αναδείξω” εξηγεί η Trish.

Miley Cyrus at her home in LA

Miley Cyrus at her home in LA

“Η καρέκλα σε σχήμα στόματος με τη γλώσσα έξω του Ettore Sottsass και το ταβάνι με τις σχεδόν ψυχεδελικές παρεμβάσεις του ρηξικέλευθου Brian Robles, είναι δύο μόλις πινελιές μιας συνολικά cool διακοσμητικής ματιάς που υιοθετήθηκε με αυτόν ακριβώς τον σκοπό”.

Η μαμά Cyrus, η οποία σημειωτέον δεν εχει σπουδάσει διακοσμητική, αναγνωρίζει τον εμφανή μαξιμαλισμό στις αισθητικές επιλογές της κόρης της, όμως τον αποδέχεται απόλυτα και εξηγεί σχετικά, διευκρινίζοντας…”Στην ζωή τους οι άνθρωποι κάνουν ίσως κάποιες υπερβολικές επιλογές, αλλά αυτό δεν σημαίνει πάντα αποτυχία. Κάλλιστα, αυτές οι επιλογές που πιθανότατα αφορούν και το γενικότερο lifestyle τους, μπορεί να οδηγήσουν σε καλή τύχη, επιτυχία και ευτυχία ανεξάρτητα από το ρίσκο που αναλαμβάνουν.”

Miley Cyrus at her home in LA

Αρκετά απρόσμενα, η αισθητική επίγευση που εισπράττει κάποιος από αυτή την κατοικία, παραπέμπει σε ηρεμία και γαλήνη. Οπωσδήποτε σε αυτό συνηγορούν κατά πολύ, τόσο η χαλαρωτική πισίνα, όσο και το γυμναστήριο που δημιουργήθηκε με πρότυπο το περίφημο Amangiri resort στην πολιτεία Utah.

Miley Cyrus at her home in LA

Η Miley, που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε τρανταχτό όνομα της τέχνης της εσωτερικής διακόσμησης, αναγνωρίζει εν τούτοις στη μητέρα της με αυτή την κίνηση: επαγγελματική επάρκεια, συνεργασιμότητα, μη κριτική στις αποφάσεις της και κυρίως την αυτονόητη ικανότητα να αντιλαμβάνεται και μετά να υλοποιεί τις ενδόμυχες ανάγκες της.

Miley Cyrus at her home in LA

Άλλωστε, όπως η ίδια ομολογεί με αγάπη: “Αυτή η απλή κυρία από το ανατολικό Kentucky ήθελε πάντοτε το καλύτερο για τα 5 παιδιά της και οι χώροι που δημιουργεί για εμένα και τα αδέλφια μου, μας βοηθούν πολύ στην δημιουργικότητά μας και γενικότερα στον ψυχισμό και στην ζωή μας”.

Ακόμη δε και η γνωστή τοις πάσι F word που φιγουράρει δίκην ανατρεπτικής έκφρασης τέχνης- με πρωτοβουλία της Trish- στη λευκή κουζίνα του σπιτιού, δεν φαίνεται να ενοχλεί την Miley που κατά δήλωση της μαμάς της, κυριολεκτικά την απεχθάνεται!

Ομολογουμένως ευχάριστα φαινόμενα μάνας και κόρης σε πλήρη σύμπνοια και σε αγαστή συνεργασία….

Από τη Μαρία Αρβανιτοπούλου