Μαρία Μπεκατώρου: Αυτή είναι η διατροφή που κάνει πριν την πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar

Σύμφωνα με το peoplegreece.com, η παρουσιάστρια προσέχει τη διατροφή της και εξηγεί γιατί αρνείται να πάει σε διατροφολόγο.

Όταν ετοιμάζεσαι για πρεμιέρα, τι κάνεις;

Ενόψει του YFSF προσέχω τη διατροφή μου. Δεν στερούμαι, γιατί δεν το μπορώ, αλλά μου αρέσει να είμαι κομψή. Τελευταία πίνω πάρα πολύ νερό, έχω κόψει τα γλυκά και προσέχω το βραδινό μου.

Πηγαίνεις σε κάποιο διαιτολόγο;

Όχι, δεν μπορώ να μπω σε καλούπια, ποτέ στη ζωή μου δεν έχω μπει. Μόνη μου προσέχω τι τρώω, αλλά ευτυχώς ακούει το σώμα μου. Ξέρω πως, αν κάποιος με πιέζει να μπω σε πρόγραμμα, θα κάνω το αντίθετο. Δεν μπορώ να μου λένε τι να κάνω, είμαι αντιδραστική!

Το Φεβρουάριο έκλεισες τα 42. Μήπως σε αγχώνει ο χρόνος;

Θέλω να περνάνε ωραία τα χρόνια, αλλά όχι γρήγορα. Να περνάνε αργά, για να καταλαβαίνουμε και να απολαμβάνουμε τις στιγμές που ζούμε. Γιατί κάποιες φορές με τη δουλειά τις «χάνουμε».

Είσαι σε μια εξαιρετική φάση καριέρας, έχεις ένα φανταστικό σύζυγο που δεν θέλει ποτέ να σε στενοχωρεί. Τι θα ήθελες να έρθει στο μέλλον;

Μόνο αυτό που έχω ήδη μοιραστεί. Θα ήθελα να μεγαλώσει η οικογένειά μου, αν το θέλει ο Θεός. Το λέω κάθε χρονιά αυτό, αλλά είναι το μόνο που επιθυμώ.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.