#MamaPeinao – O Τάσος Αντωνίου ετοιμάζει το πιο νόστιμο παγωτό bueno με σοκολάτα

Παγωτό bueno από τον Τάσο Αντωνίου. Η καλύτερη συνταγή για λαχταριστό και πολύ νόστιμο παγωτό μπουένο με μόλις τέσσερα υλικά που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!
Υλικά
  • 120 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 200 γρ. πραλίνα φουντουκιού
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 6 Kinder Bueno κομμένα σε κομμάτια

Εκτέλεση

  • Σε μεγάλο μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα με πραλίνα φουντουκιού. Χτυπάμε με το μίξερ χειρός μέχρι να δέσουν τα υλικά και να έχουμε πλούσιο ομοιογενές μείγμα. Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί. Μεταφέρουμε τη σαντιγί σταδιακά στο μείγμα πραλίνας και διπλώνουμε απαλά το μείγμα με τη μαρίζ.
  • Προσθέτουμε τα κομμάτια bueno στο μείγμα και ανακατεύουμε απαλά με τη μαρίζ, να πάνε παντού. Μεταφέρουμε το μείγμα σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Ισιώνουμε την επιφάνεια του με τη μαρίζ. Γαρνίρουμε από πάνω με κομμάτια bueno αν θέλουμε. Καλύπτουμε με το καπάκι και βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 6-8 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.