Η Malene Birger δοκιμάζει τις δυνάμεις της και στο interior design

Η σχεδιάστρια από τη Σκανδιναβία που αμέσως λατρέψαμε αποφάσισε να επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στο χώρο του interior design. Δημιούργησε επομένως το Birger Νο 1962, ένα studio αφοσιωμένο στο design, την τέχνη και τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Έχοντας ήδη δύο πετυχημένα brand στο βιογραφικό της (Day by Birger et Mikkelsen και Malene Birger) η σχεδιάστρια συνεχίζει το καλλιτεχνικό της όραμα μέσα από μια διαφορετική διαδρομή. Άλλωστε τα καταστήματα του brand της ήταν πάντοτε γνωστά για τον ωραίο τους σχεδιασμό και τη μίνιμαλ αλλά κομψή διακόσμηση, γεγονός που επιβεβαιώνει την επιτυχία του νέου της εγχειρήματος.

Η πρώτη επίσημη συλλογή decor Birger 1962 θα παρουσιαστεί μέσα στο 2014 και θα διατίθεται online στο επίσημο e-shop του brand, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα παγκοσμίως. Το concept περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αντικείμενα που η ίδια η Birger έχει συλλέξει κατά τη διάρκεια ταξιδιών της σε όλο τον κόσμο. Τα αντικείμενα αυτά θα είναι περιορισμένα σε αριθμό και θα πωλούνται μόνο στο επίσημο e-shop, ενώ το site και τα newsletter θα ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους υποψήφιους πελάτες για τη διαθεσιμότητα τους.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://birger1962.com/

Διαβάστε επίσης: Ένα yacht-έργο τέχνης, δια χειρός Jeff Koons