Κράκερ τυριού

1. Στο μπολ του μίξερ χτυπάμε το βούτυρο για 1-2 λεπτά και προσθέτουμε τα τυριά ανακατεύουμε και ρίχνουμε το αυγό. Μόλις ενοποιηθούν, προσθέτουμε το βασιλικό, τον πολτό και στη συνέχεια το αλεύρι σταδιακά.

2. Βάζουμε τη ζύμη πάνω σε μια μεμβράνη και σχηματίζουμε ένα μακρόστενο  μπαστούνι.

3. Βάζουμε στην κατάψυξη για 10-15′ βγάζουμε και κόβουμε λεπτές ροδέλες.

4. Τοποθετούμε πάνω σε  ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε για 20′ στους 200 βαθμούς Κελσίου.

ΥΛΙΚΑ:

125 γρ. βούτυρο 
100 γρ. φέτα 
130 γρ.  τριμμένη  γκούντα 
1 αυγό
1 κ.σ. βασιλικό
2.1/2 κ.σ πολτό τομάτας 
260 γρ. αλεύρι