Κοτόπουλο με μέλι, αμύγδαλα και λάιμ

1. Βάζουμε σε ένα πυρίμαχο τα φιλέτα κοτόπουλου.

2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά το χυμό από λάιμ με το ελαιόλαδο, το μέλι το αλάτι και το πιπέρι. Περιχύνουμε το κοτόπουλό μας με αυτό.

3. Στη συνέχεια ρίχνουμε το ζωμό κοτόπουλου και τα 2 κλωνάρια θυμάρι. Αν θέλουμε, βάζουμε και την κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες.

4. Τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε για μισή ώρα.

5. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο, προσθέτουμε τα αμύγδαλα και το αφήνουμε να ψηθεί για άλλα 15 λεπτά.

Tips:
Αυτή η συνταγή σερβίρετε ιδανικά με πουρέ πατάτας, μακαρόνια και ρύζι

ΥΛΙΚΑ:

6 φιλέτα κοτόπουλου
χυμό από 2 λάιμ
6 κ.σ. ελαιόλαδο
2 -3 κ.σ. μέλι
1- 1,5 φλ. ζωμό κοτόπουλο
αλάτι, πιπέρι
2 κλωνάρια θυμάρι
1 κόκκινη πιπεριά τσίλι (προαιρετικά)
1 φλ. αμυγδαλόψιχα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα