Κοτόπουλο με Red curry paste

1. Σε ένα wok ή μεγάλη πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το καλαμποκέλαιο και σοτάρουμε το κοτόπουλο.

2. Μέχρι να ψηθεί, προσθέτουμε την σάλτσα κάρυ, το αλάτι και στη συνέχεια όλα μας τα λαχανικά.

3. Ανακατεύουμε καλά, σκεπάζουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.

Tip: Σερβίρουμε με ρύζι ατμού.

ΥΛΙΚΑ:

4 κ.σ. καλαμποκέλαιο
600 γρ. φιλέτο κοτόπουλο (κομμένο σε κυβάκια)
2 κ.σ. κόκκινη σάλτσα κάρυ
Αλάτι
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε μεγάλα κυβάκια
2 καρότα κομμένα ζουλιέν
2 πράσινα κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες