Κοτόπουλο με κόκκινα μήλα

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

2. Βάζουμε όλα μας τα υλικά σε ένα πυρίμαχο και τα σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.

3. Τα βάζουμε στο φούρνο και μετά από 25 λεπτά, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στον αέρα για άλλα 15 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει το κοτόπουλο και το μήλο.

ΥΛΙΚΑ:

4 στήθη κοτόπουλου
1 μικρό κεφαλάκι φρέσκο σκόρδο
4 κόκκινα μήλα ξεφλουδισμένα και κομμένα στη μέση
1 – 1,5 ποτήρι χυμό μήλου έτοιμο
1 κ.σ. ξύδι
4 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
1/4 κ.γ. κανέλα