Κοτόπουλο με φυστίκια και φυστικοβούτυρο

1. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο στο καλαμποκάλευρο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και στη συνέχεια τον χυμό λάιμ και το νερό. Αφήνουμε να πάρουν μια βράση για περίπου 10 λεπτά.

2. Στη συνέχεια κόβουμε τα λαχανικά μας και τα απλώνουμε σε μία μεγάλη πιατέλα σερβιρίσματος και ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας.

3. Μόλις έχει μαλακώσει το κοτόπουλο, το βάζουμε πάνω από τα λαχανικά μας και περιχύνουμε τη σάλτσα.

4. Στο τέλος, πασπαλίζουμε με τα υλικά για το γαρνίρισμα.

ΥΛΙΚΑ:

6-8 κ.σ. καλαμποκάλευρο
700 – 1000 γρ φιλέτο κοτόπουλο (στήθος ή μπούτι)
Αλάτι – πιπέρι
Ξύσμα και χυμό από 2 λάιμ
½ φλιτζάνι νερό
Για τη σάλτσα 100 ml μέλι
3 κ.σ. ouster sause (σάλτσα strinion)
6 κ.σ. λάιμ
30 γρ. τζίντζερ τριμμένο
2 κ.σ. φυστικοβούτυρο
Για τα λαχανικά 500 γρ. καρότα (κομμένα ζουλιέν )
500 γρ. κολοκυθάκια (κομμένα ζουλιέν)
4-6 φρέσκα κρεμμύδια (κομμένα λεπτά 10cm)
Για το γαρνίρισμα 1 φλιτζάνι φιστίκια
3-4 πιπεριές κόκκινες καυτερές
Ξύσμα από 2 λάιμ