Κι όμως συνέβη! Γυναίκα έκανε στον αγαπημένο της test γνώσεων για την Beyoncé για να δει αν αξίζει να παντρευτούν

Άραγε ποια είναι για εσάς η προϋπόθεση για να είστε αγαπημένοι και να έχετε μια ωραία σχέση με τον σύντροφό σας; Μήπως το να σας είσαι πιστός και να μη σας λέει ψέματα; Στην περίπτωση της Allie Davis φαίνεται πως ισχύει κάτι εντελώς διαφορετικό που σίγουρα δεν περιμένετε με τίποτα να ακούσετε.

Η Davis που είναι λάτρης της Beyoncé, έκανε στον αγαπημένο της ένα test γνώσεων, για να δει πόσο καλά γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις που αφορούν στην δημοφιλή τραγουδίστρια.

Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε στον λογαριασμό στο Twitter τις φωτογραφίες του…διαγωνίσματος και από όσα παρατηρούμε ο αγαπημένος της δεν τα πήγε άσχημα αφού έγραψε 80 στα 100.

«Έδωσα στο αγόρι μου να γράψει ένα test για την Beyonce, για να δω αν μπορούμε να μείνουμε μαζί. Το πέρασε» έγραψε πάνω από την ανάρτηση.

Οι δυο τους δεν έμειναν μόνο εκεί αφού λίγο αργότερα παντρεύτηκαν, διοργανώνοντας έναν γάμο που ήταν εξ ολοκλήρου εμπνευσμένος από την δημοφιλής και αγαπημένη τραγουδίστρια της Allie.

Όπως είχε κανονιστεί από πριν, τόσο ο σύζυγος της, όσο και οι αγαπημένοι τους φίλοι και συγγενείς έδωσαν το παρόν στο γάμο την ώρα που έπαιζε το δημοφιλές τραγούδι της pop star, το «Halo». Μάλιστα για την τούρτα του γάμου τους είχε σχεδιαστεί ένα τεράστιο γράμμα «B» που νομίζουμε πως είναι περιττό να σας πούμε για πιο λόγο αποφασίστηκε να γίνει έτσι.