Κερδίστε προσκλήσεις για το μεγάλο style event του Ecali Club

Το «Style is Everything» είναι ένα party που διοργανώνει το Ecali Club για να τιμήσει το στιλ. Είναι μία ολοκληρωμένη εμπειρία που θα ταξιδέψει τους καλεσμένους σε όλα τα μονοπάτια που οδηγούν στο απόλυτο στιλ στη ζωή μας. Το στιλ καθρεφτίζει την αισθητική μας και την προσωπικότητα μας και το πώς αυτή ολοκληρώνεται μέσα από τις εμπειρίες μας. Ζήστε μια μοναδική εμπειρία με Style Catwalk, δηλώσεις on camera, τα πιο stylish brands, μοναδικές γεύσεις, μουσικές αξέχαστες και διασκέδαση που θα συνθέσουν την πιο όμορφη γιορτή για το στιλ.

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: InStyle και www.instyle.gr.

Ψηφίστε το «Style Icon» που σας αντιπροσωπεύει στο παρακάτω poll και κερδίστε Exclusive Invitation για το πιο «In Style Party» στο Ecali Club στις 19/10/2016 στις 19:00.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 13/10/2016 έως τις 16/10/2016 και τέσσερις (4) τυχερές θα κερδίσουν exclusive είσοδο με τον συνοδό τους στο πιο stylish party! Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 17/10/2016 στο instyle.gr

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι των εταιρειών Olive Media και Ecali Club καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 1710/2016 στις 15.00 θα διεξαχθεί από τo instyle.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Οι νικητές θα ενημερωθούν τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο instyle.gr

Προϋπόθεση για την είσοδο των νικητών στο Ecali Club, είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων τους (με την προσκόμιση της αστυνομικής τους ταυτότητας).

Το instyle.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.