Κερδίστε δύο τσαντάκια από το ελληνικό brand Thalatta Concept της fashion blogger του Style Love, Ξένης Κουβέλη

H fashion blogger Style Love, κατά κόσμον Ξένη Κουβέλη, είναι μία από τις πιο επιδραστικές fashionistas και ανταγωνίζεται επάξια τις διεθνείς bloggers με την αισθητική και την δημιουργικότητα των outfits της που είναι ό,τι πιο fashion forward μπορείτε να βρείτε στο internet. Εκτός όμως από πολύ πετυχημένη blogger η Ξένη Κουβέλη είναι και σχεδιάστρια του ελληνικού brand που αγαπάμε και ακούει στο όνομα Thalatta Concept. Το brand που φτιάχνει τα πιο ωραία τσαντάκια με prints και χρώματα, τα οποία έχουμε δει σε κάθε λίστα με τα must have του καλοκαιριού, είναι το αξεσουάρ που πρέπει να κρατά στην παραλία κάθε fashionista που θέλει να κάνει εντύπωση με τα looks της. Αν θέλετε να δείτε όλη τη συλλογή της Style Love μπορείτε να τα δείτε στα outfit του thestylelove.com ή στο thalattaconcept.com.

To InStyle δίνει την ευκαιρία σε δύο τυχερές να κερδίσουν από ένα τσαντάκι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 18/7/2016 έως τις 25/7/2016 και δύο (2) τυχερές θα κερδίσουν. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 25/7/2016 στο InStyle.gr.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.

Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Δευτέρα 25/7/2016 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo instyle.gr ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Για την παραλαβή  του  δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο instyle.gr

Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).

Ρητώς αναφέρεται ότι το  δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσετε  με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το instyle.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.