Κάτια Ζυγούλη: Πώς διατηρεί την σιλουέτα της η πολύτεκνη μαμά;

Η Κάτια Ζυγούλη πριν από λίγο καιρό παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και πατέρα των παιδιών της, Σάκη Ρουβά. Την ώρα που το μοντέλο πλέει σε πελάγη ευτυχίας, εμείς ψάξαμε να βρούμε ποια είναι τα διατροφικά μυστικά της και πώς διατηρεί την αψεγάδιαστη σιλουέτα της μετά από τέσσερις γέννες.

Πριν από λίγο καιρό η πολύτεκνη μανούλα μίλησε αποκλειστικά στο YouWeekly.gr για την καθημερινή διατροφή της. Η Κάτια λοιπόν, για πρωινό επιλέγει ένα φλιτζάνι του τσαγιού δημητριακά ολικής άλεσης και ένα φλιτζάνι άπαχο γάλα ή ένα μπολ κουάκερ. Για μεσημεριανό λέει «ναι» σε ψάρι ή κοτόπουλο ψημένα στον ατμό ή μπιφτέκι σόγιας ή προσούτο συνοδευμένα με ψιλοκομμένο αγγούρι ή λαχανικά στον ατμό ή μια πράσινη σαλάτα με μια κουταλιά λάδι. Το απόγευμα επιλέγει ένα φρούτο -συνήθως ανανά, ενώ το βραδινό της περιλαμβάνει ένα φλιτζάνι μακαρόνια με ένα φλιτζάνι σπανάκι στον ατμό.

 Extra tips: Δεν τρώει ποτέ μετά τις επτά το βράδυ, αποφεύγει τη ζάχαρη, τα ποτά και τα αναψυκτικά, ενώ πίνει ένα ή δύο ποτήρια κρασί την εβδομάδα.