Κάντε στον εαυτό σας το δώρο της απόλυτης χαλάρωσης και αναζωογόνησης

Tο ξενοδοχείο The Margi στην Αθηναϊκή Ριβιέρα για ακόμα μία χρονιά σάς προσκαλεί να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία χαλάρωσης στο The Margi Spa. Για όσους αναζητούν στιγμές ανανέωσης και χαλάρωσης σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, το The Margi Spa αποτελεί έναν παράδεισο ευεξίας & πολυτέλειας. Έμπειροι θεραπευτές θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε και να επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς εμπειρία ευεξίας, μέσα από μια ευρεία γκάμα εξειδικευμένων θεραπειών για το πρόσωπο και το σώμα, με έμπνευση από τους δυο αρχαιότερους πολιτισμούς: τον αρχαιοελληνικό και τον ασιατικό.

IMG_3391

Στο The Margi Spa ο συνδυασμός φυσικών προϊόντων με εξαιρετικής ποιότητας σειρές περιποίησης υπόσχεται να σας χαρίσει αίσθηση ευεξίας στο σώμα, στο νου και στην ψυχή. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τρία ειδικά διαμορφωμένα single treatment room, μια couples’ suite, hammam, sauna και state of the art εσωτερική πισίνα, η οποία δίνει την αίσθηση σπηλιάς, με το υγρό στοιχείο να χαρίζει ιδανικές στιγμές αναζωογόνησης. The margi spa. Relax your mind. Renew your body. Revive your soul. Γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας.

IMG_3406

Πληροφορίες:

the margi spa 

Λητούς 11, Βουλιαγμένη

Για περισσότερες πληροφορίες, το μενού θεραπειών καθώς και τρέχουσες προσφορές: τηλ. 210-8929187, e-mail: spa@themargi.gr ή επισκεφτείτε το www.themargi.gr

IMG_3391

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram