Κάνεις detox; Η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζει 3 συνταγές για detox water που μπορείς να δοκιμάσεις

Instagram @chrismpo

Αυτή την περίοδο, με τη θερμοκρασία να έχει φτάσει στα ύψη και τις καλοκαιρινές διακοπές να είναι μία ανάσα μακριά μας, προσπαθούμε να ενυδατώσουμε όσο περισσότερο μπορούμε τον οργανισμό μας και ταυτόχρονα να κάνουμε detox.

Η λύση που ψάχνουμε είναι να φτιάξουμε μόνες μας detox water, το οποίο θα είναι νόστιμο και έτσι θα πίνουμε πιο εύκολα και ευχάριστα νερό.

Η Χριστινα Μπόμπα έγραψε “3 δροσιστικές #detoxwater συνταγές που θα σας βοηθήσουν να πίνετε πολύ νερό και να το εμπλουτίζετε με νοστιμιά και βιταμίνες.
Ανυπομονώ να σας δω να φτιάχνετε αυτές τις πανεύκολες συνταγές, ανεβάζοντας τες με το hashtag τους: #bombarossa#holyberry#cuculemon !
Σας στέλνω τα φιλια μου και μην ξεχνάτε αυτό το καλοκαίρι να πίνετε πολύ νερό και πάνω απ’όλα να είστε υγιείς.”

View this post on Instagram

3 δροσιστικές #detoxwater αυνταγες που θα σας βοηθήσουν να πίνετε πολύ νερό και να το εμπλουτίζετε με νοστιμιά και βιταμίνες. Ανυπομονώ να σας δω να φτιάχνετε αυτές τις πανεύκολες συνταγές, ανεβάζοντας τες με το hashtag τους: #bombarossa, #holyberry, #cuculemon ! Σας στέλνω τα φιλια μου και μην ξεχνάτε αυτό το καλοκαίρι να πίνετε πολύ νερό και πάνω απ’όλα να είστε υγιείς. #water #detox #infusedwater #fitness #healthylifestyle #chrismpo #detoxyourbody #detoxdrink #diet #healthy #fitness #summer2020 #waterrecipes

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on