Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 by Amita Motion: Όσοι αγαπάμε τη μουσική αυτή τη συναυλία δεν τη χάνουμε

Το Playmotion, η νέα μουσική πλατφόρμα από την Amita Motion που μας προσφέρει#kathemera μουσική, εκπλήξεις και εμπειρίες σε όλους μας, μας προσκαλεί στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, σήμερα Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στις 18:00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ.

Με ελεύθερη είσοδο, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 για 14η συνεχή χρονιά πρόκειται να μας χαρίσει μία μοναδική μουσική εμπειρία με αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και της διεθνούς μουσικής σκηνής να ανεβαίνουν στο πιο θετικό stage. Την συναυλία θα παρουσιάσει ο Ζήσης Ρούμπος και μαζί του θα είναι η Josephine.

Στη σκηνή της Hμέρας Θετικής Ενέργειας 2019 θα βρεθούν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο Fy, ο Light, οι Playmen, ο Sin Boy, ο Snik, ενώ οι Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής θα είναι οι διάσημοι Marcus & Martinus, που θα αναλάβουν να μας ξεσηκώσουν με τα τραγούδια τους.

Οι εκπλήξεις όμως δεν τελειώνουν εδώ. Στην σκηνή θα ανέβουν και οι Βαγγέλης Κακουριώτης ,Αναστάσιος ΡάμμοςΈλενα ΤσαγκρινούΑlcatrashD3LTAJimkoJosephineLil Barty,Mad clipMikeNatasha KayOgeDj PitsiThe PlayersVemilyWolves και YPO.

Για πρώτη φορά live μάλιστα στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, η pop star Ελένη Φουρέιρα και ο ράπερ Lil Barty θα παρουσιάσουν το τραγούδι που δημιούργησαν μαζί με το κοινό στην πλατφόρμα του Playmotion, μέσω του project «Join The Beat», με τίτλο «Άλλο Level».

Γεμίζουμε Θετική Ενέργεια! Το Playmotion by Amita Motion μας μεταφέρει #kathemera τα συναισθήματα της Ημέρας Θετικής Ενέργειας με μοναδικές εκπλήξεις για τους χιλιάδες φίλους της Amita Motion μέσα από τον διαγωνισμό «Under The Cap». Οι μοναδικοί κωδικοί κάτω από τα καπάκια της συλλεκτικής συσκευασίας Amita Motion 1Lt, έχουν  χαρίσει αμέτρητα δώρα!

Το Playmotion by Amita Motion μας προσκαλεί με ένα εντυπωσιακό video στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, αποτυπώνοντας δημιουργικά την αποθέωση, τη διασκέδαση και τη μοναδική μουσική εμπειρία που βιώνουμε στον πιο θετικό μουσικό θεσμό!

Για περισσότερες πληροφορίες τόσο για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 όσο και για τα υπόλοιπα νέα της μουσικής πλατφόρμας της Amita Motion, μπορείτε να επισκεφθείτε το Playmotion στο https://www.amitamotion.gr/playmotion

FacebookAmita Motion

Instagramamitamotion

YouTubeAmitaMotionOfficial

Websiteamitamotion.gr

Τα λέμε στις 18:00, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ να χορέψουμε και να τραγουδήσουμε με την ψυχή μας!