Ιανουάριος ΑΓΑΠΗΣ από τον Όλιβερ Τουίστ σε σκηνοθεσία Γιούλης Ηλιοπούλου στο Θέατρο Λαμπέτη

Η παιδική σκηνή Γιούλης Ηλιοπούλου ευαισθητοποιημένη σε κοινωνικά θέματα αφιερώνει για ολόκληρο τον μήνα Ιανουάριο την παράστασή της Όλιβερ Τουίστ που παίζεται στο Θέατρο Λαμπέτη κάθε Κυριακή στις 11.30 το πρωί, σε ομάδες που έχουν την ανάγκη όλων μας. Ξεκινώντας την εκστρατεία μας «Ιανουάριος ΑΓΑΠΗΣ» αφιερώνουμε τις Κυριακές μας για τον μήνα Ιανουάριο, σε αυτές τις ομάδες αρχής γενομένης 12 Ιανουαρίου.

Έτσι εκτός από το ότι ανοίγουμε διάπλατα τις πόρτες του Θεάτρου, με μεγάλη μας χαρά στα μέλη αυτών των οργανώσεων, εκτός αυτού στηρίζουμε και οικονομικά προσφέροντας μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια των θεατών που θα παρακολουθήσουν τις συγκεκριμένες ημερομηνίες την παράσταση για να διατεθεί για τους παρακάτω συλλόγους.

-Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 στηρίζουμε τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

-Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 στηρίζουμε το σύλλογο προστασίας αγέννητου παιδιού «Αγκαλιά».

-Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στηρίζουμε τον πανελλήνιο Σύλλογο Ασθενών και Φίλων Πασχόντων από Νευροϊνωμάτωση «Ζωή με NF».

ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΩΓΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΉ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ

Το κλασσικό αριστούργημα του Καρόλου Ντίκενς παρουσιάζεται τη φετινή χειμερινή σεζόν 2019-2020 στον πιο όμορφο ιστορικό και

ανακαινισμένο θεατρικό χώρο της Αθήνας, στο θέατρο ΛΑΜΠΕΤΗ. Την ιστορία του μικρού ήρωα μεταφέρει θεατρικά και σκηνοθετεί η δημοφιλής δημιουργός ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ.

Δεκαπέντε γνωστοί, καταξιωμένοι αλλά και νέοι εξαιρετικά ταλαντούχοι ηθοποιοί, μια μεγάλη ομάδα έμπειρων συντελεστών ,υπέροχα σκηνικά από το Μιχάλη Σδούγκο, μαγευτικές μουσικές και κοστούμια εποχής ντύνονται με 3D ANIMATION και συνθέτουν ένα συναρπαστικό αποτέλεσμα.

Με τα σημαντικά και τόσο επίκαιρα μηνύματα του Ντίκενς μέσα από το ορφανό παιδί που τελικά επιλέγει να διατηρήσει την καλοσύνη και την ηθική του. Μέσα σ’ έναν άδικο κόσμο όπου η ανθρώπινη ζωή έχει μικρή αξία και οι πολλοί ζουν στην απόλυτη φτώχεια σε μια κοινωνία μεγάλων αντιθέσεων. Ο Ντίκενς στέλνει το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας δείχνοντας πως το καλό μπορεί να θριαμβεύσει και πως η αθωότητα, η αλήθεια και η αγνότητα, αρετές που ανάγονται στην ουσία της παιδικότητας μπορούν να διασωθούν ακόμη και σ’ ένα περιβάλλον ανέχειας και κοινωνικής ανισότητας.

Πρωταγωνιστούν: Νίκος Ζιάγκος, Αναστάσης Κολοβός, Μάριος Σέρτζιο Μπούσι, Κώστας Ρωμαίος, Φανή Παρλή, Γιάννης Χριστοφάνης, Κατερίνα Ταπέ, Γιώργος Λουρωτός, Τζούλια Σπυροπούλου, Απόστολος Μαλεμπιτζής, Δέσποινα Κασσιώτη, Χρήστος Γιαννακάκος, Νίκος Παππαδάκης, Δέσποινα Χαριάτη.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Ο μικρός ορφανός Όλιβερ βρίσκεται σ’ ένα άθλιο ίδρυμα στην Αγγλία του 19ου αιώνα, όταν τολμάει να ζητήσει λίγο παραπάνω φαγητό από τον ελάχιστο άνοστο χυλό του, τιμωρείται και διώκεται από το σκληρό πανούργο επίτροπο Μπάμπλ.

Έτσι βρίσκεται από το ορφανοτροφείο στους δρόμους του Λονδίνου εξαθλιωμένος και νηστικός. Δεν αργεί να ενταχθεί σε μια ομάδα μικρών κακοποιών που την εκμεταλλεύεται ο πονηρός και ανελέητος Φάγκιν. Ύστερα όμως από μια ληστεία συνειδητοποιεί ότι θέλει μια καλύτερη και έντιμη ζωή και αποφασίζει να ανακαλύψει την ταυτότητα της μητέρας του…

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Ιστορία: Κάρολος Ντίκενς

Θεατρική Μεταφορά – Σκηνοθεσία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Σκηνογράφος: ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΔΟΥΓΚΟΣ

Μουσική επένδυση: ΚΡΙΣΤΕΛ ΚΑΠΕΡΩΝΗ

Πρωτότυπη μουσική τραγουδιών: ΔΑΦΝΗ ΛΑΙΜΟΥ ΖΑΦΕΙΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Κινησιολογία: ΓΙΟΥΛΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Κοστούμια: ΤΖΟΥΛΙΑ ΜΑΡΚΟ

Φωτισμοί & 3D ANIMATION: ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΝΔΙΑΣ

Ειδικές κατασκευές: ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΙΜΠΛΑΚΗΣ

Μαλλιά- make up: ΝΙΚΟΣ ΖΗΣΗΣ

Δ/νση παραγωγής: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Εκτέλεση Παραγωγής: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Παραγωγή: ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ

Πληροφορίες

ΑΠΟ 12/1/20 ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΓΙΕΣ ΣΤΙΣ 11:30 μ.μ.

ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Εισιτήρια: Α Ζώνη 12 ευρώ γενική είσοδος

Β Ζώνη 10 ευρώ γενική είσοδος

Ανέργων – Πολυτέκνων 8 ευρώ

Γκρουπ άνω των 20 ατόμων 7 ευρώ

Ειδικές τιμές για σχολεία: Τηλ.: 2105248144 – 6938146726

Εισιτήρια: https://www.viva.gr/tickets/

Facebook Page: https://www.facebook.com/paidikiskinigioulis/

Facebook Page 2: https://www.facebook.com/texnodromio/

site: http://www.texnisgenesis.gr/index.php/paidiki-skini-nea