Η ταινία που ζωντανεύει τα παιδικά μας χρόνια με τον πιο νοσταλγικό τρόπο

Τίποτα δεν μας δίνει μεγαλύτερη χαρά από το να βλέπουμε μερικά από τα κινούμενα σχέδια και τα παραμύθια που αγαπήσαμε μικροί να μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη ως live action ταινίες. Μετά την Πεντάμορφη και το Τέρας που σάρωσε στο box office, αλλά μια αγαπημένη μας ταινία ετοιμάζεται να κάνει τα μικρά παιδιά να δακρύσουν, όπως ακριβώς ένιωσαν και τα παιδιά που την είδαν όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει ως animation.

DUMBO
DUMBO

Από την Disney και τον οραματιστή σκηνοθέτη Tim Burton, η νέα, περιπετειώδης, live-action ταινία «Ντάμπο» («Dumbo»), προχωράει την πολυαγαπημένη κλασική ιστορία, στην οποία η διαφορετικότητα έχει την τιμητική της, η οικογένεια είναι ύψιστης σημασίας και τα όνειρα πετούν.

DUMBO
DUMBO

Ο ιδιοκτήτης τσίρκου Max Medici (Danny De Vito) επιστρατεύει τον Holt Farrier (Colin Farrell), πρώην αστέρι του τσίρκου, και τα παιδιά του Milly (Nico Parker) και Joe (Finley Hobbins) για να φροντίσουν ένα νεογέννητο ελέφαντα με υπερμεγέθη αυτιά, τα οποία τον κάνουν περίγελο ενός τσίρκου που πνέει τα λοίσθια.  Όταν ανακαλύπτουν όμως ότι ο Ντάμπο μπορεί να πετάξει, το τσίρκο ξαναζεί τις παλιές του δόξες, προσελκύοντας τον επιχειρηματία V.A. Vandever (Michael Keaton), που θέλει το ασυνήθιστο παχύδερμο για την Dreamland, το εντυπωσιακό του σόου. Ο Ντάμπο φτάνει σε νέα ύψη στο πλευρό της γοητευτικής και ταλαντούχας ακροβάτριας Colette Marchant (Eva Green), μέχρι που ο Holt ανακαλύπτει ότι, πίσω από την εκτυφλωτική γυαλάδα της Dreamland, κρύβονται σκοτεινά μυστικά.

DUMBO
DUMBO

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και τα trailer της ταινίας όσο περιμένετε την κυκλοφορία της στους κινηματογράφους:

DUMBO
DUMBO

DUMBO
DUMBO

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram