Η σημερινή Νέα Σελήνη στον Τοξότη φέρνει όσα περιμέναμε όλη τη χρονιά

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 26/11 στον Τοξότη έρχεται για να ανοίξει νέους κύκλους και να αποπνεύσει έναν αέρα χαράς, αισιοδοξίας και δημιουργικότητας σε όλα τα ζώδια.

Ο Τοξότης είναι άλλωστε γνωστό πως είναι ένα απίστευτα αισιόδοξο ζώδιο που έχει χιούμορ, λατρεύει τις περιπέτειες και πάντοτε αναζητά νέες εμπειρίες στη ζωή του.

Αυτή η φάση της Σελήνης -που ολοκληρώνεται στις 12 Δεκεμβρίου- βοήθα το κάθε ζώδιο ξεχωριστά να μπορέσει να αφήσει  πίσω του πράγματα και καταστάσεις που το έκαναν να αισθάνεται πίεση και του δημιουργούσαν κακή ψυχολογία. Η Νέα Σελήνη έρχεται για να δημιουργήσει ευνοϊκές καταστάσεις, να μας δώσει ενέργεια και να βοηθήσει τον κάθε έναν από εμάς να πετύχουμε με μεγαλύτερη ευκολία και αποφασιστικότητα τους στόχους μας.

Εκτός όμως από τον κάθε στόχο ή κατόρθωμα που θέλουμε να πετύχουμε στο προσεχές μέλλον, αυτή η νέα Σελήνη έρχεται για να μας ξεκαθαρίσει ποιες είναι οι πραγματικές αξίες και ο σκοπός μας σε αυτή τη ζωή αλλά και να μας δημιουργήσει την επιθυμία να περάσουμε περισσότερο χρόνο με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.