Η Muse Rebelle και η Νικολέττα Ράλλη με τον Tsakiris Mallas σας δίνουν τα καλύτερα fashion tips στο Summer Fashion! Summer Beauty! στο The Mall Athens

Το InStyle γιορτάζει την καλοκαιρινή μόδα και ομορφιά με το μεγαλύτερο event της σεζόν στο The Mall Athens για δύο ολόκληρες εβδομάδες. Στον τρίτο όροφο στο ειδικά διαμορφωμένο stage μας από τις 16 Ιουνίου μέχρι τις 2 Ιουλίου μπορείτε να απολαύσετε όλα τα events του «Summer Fashion! Summer Beauty! @ The Mall  Athens by InStyle».

Styling sessions με τους fashion editors μας, makeup, hair και nail treatments για όλους από experts και guest celebrity stylists, guest fashion bloggers και guest celebrity fashion editors μας δείχνουν τα trends του καλοκαιριού σε μόδα και ομορφιά στα events του «Summer Fashion! Summer Beauty! @ The Mall  Athens by InStyle».

Σήμερα Πέμπτη 23/06 μπορείτε να απολαύσετε τα παρακάτω events:

15.00-17.00 – Επίπεδο 3: Οι hair experts του We Love Hair ανανεώνουν το χτένισµά σας  µε τα top hair trends της σεζόν.

summer fashion and summer beauty the mall athens events

17.00-19.00 – Επίπεδο 3: H Τsakiris Μallas και η Νικολέτα Ράλλη σας ενηµερώνουν για τις καλοκαιρινές τάσεις στα παπούτσια.

summer fashion and summer beauty the mall athens events

19.00-21.00 – Επίπεδο 3: Η fashion blogger Αλεξάνδρα ∆ράκου (Muse Rebelle) µοιράζεται στιλιστικά tips για το τέλειο «Ιnstagram-Ready Street Style».

Χορηγός επικοινωνίας: Red 96,3

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα εδώ:

summer fashion and summer beauty the mall athens events new 3