Η Miele Hellas εγκαινίασε το νέο Miele Boutique, στην καρδιά της Κηφισιάς

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου η Miele Hellas εγκαινίασε το νέο Miele Boutique, στην καρδιά της Κηφισιάς και παρουσίασε τη limited edition σειρά εντοιχισμού ArtLine που σχεδιάστηκε για να κάνει τη διαφορά. Το νέο σχεδιαστικό επίτευγμα της Miele είναι η επιτομή του μινιμαλισμού.

miele
Το νέο Miele Boutique, στην καρδιά της Κηφισιάς

Καθαρές γραμμές χωρίς χειρολαβές, πλήκτρα αφής και κορυφαία τεχνολογία είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της νέας ArtLine που μεταμορφώνει κάθε κουζίνα σε χώρο μοναδικού design και δημιουργίας. Οι συσκευές της σειράς ArtLine διατίθενται σε μαύρο, λευκό και σε ένα μοναδικό graphite grey, απαντώντας στις τάσεις της διακόσμησης που αποθεώνουν τις εκδοχές του γκρι σε όλους τους χώρους του σπιτιού.

8.       Κατερίνα Χρόνη Product Manager Miele Hellas ,Τζένη Μπαλατσινού , Ρούλα Μολυβιάτη
Κατερίνα Χρόνη Product Manager Miele Hellas ,Τζένη Μπαλατσινού , Ρούλα Μολυβιάτη

Στον κομψό χώρο του Miele Boutique οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νέα ArtLine, να γευθούν τα μοναδικά γλυκά του αγαπημένου Patissier Στέλιου Παρλιάρου και να διασκεδάσουν υπό τους ήχους της live μουσικής. Στο νέο Miele Boutique, εκτός από τη νέα σειρά ArtLine μπορεί κανείς να βρει ολόκληρη τη γκάμα των συσκευών Miele, τη σειρά αξεσουάρ και προϊόντων καθαρισμού Miele, ενώ αποτελεί το μοναδικό εξουσιοδοτημένο service της Miele για τα βόρεια προάστεια.

Η νέα σειρά ArtLine, διατίθεται στα αποκλειστικά σημεία Miele σε όλη την Ελλάδα