Η Lommer στηρίζει το έργο του Συλλόγου “Άλμα Ζωής”

Η Lommer στηρίζει το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού, “Άλμα Ζωής”. Δύο σχέδια, δύο μοναδικοί χρωματικοί συνδυασμοί, ένα κοινό όραμα. Ένας κόσμος χωρίς καρκίνο του μαστού.

Με αφορμή το μήνα Οκτώβριο που είναι αφιερωμένος στο θέμα του καρκίνου του μαστού, η Lommer στηρίζει το έργο του συλλόγου “Άλμα Ζωής” με τα κέρδη από τις πωλήσεις δύο μοναδικών προϊόντων της, με σκοπό την ενημέρωση όλων για τον καρκίνο του μαστού και την ενδυνάμωση των γυναικών που έρχονται αντιμέτωπες με αυτόν.

Το βραχιόλι EvaBracelet και το τσαντάκι χειρός EvaMini, προσφέρονται για το σκοπό αυτό σε μία μοναδική τους εκδοχή. Με βάση το απαλό ροζ χρώμα και με ταιριαστές χρωματιστές λεπτομέρειες, τα δύο σχέδια μπορούν να ενταχθούν άψογα στο καθημερινό στυλ μιας σύγχρονης γυναίκας που αγαπά το χρώμα και είναι πρόθυμη να ενισχύσει την προσπάθεια για την εξάλειψη του καρκίνου του μαστού.

Το EvaBracelet for “Alma Zois” και το EvaMini for “Alma Zois”, θα είναι διαθέσιμα προς πώληση αποκλειστικά από το eshop της Lommer μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2020.

Λίγα λόγια για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Άλμα Ζωής”:
O Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» είναι ένα μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1988 από γυναίκες που είχαν βιώσει προσωπικά τον καρκίνο του μαστού. Στόχος του είναι η οργανωμένη αλληλοβοήθεια, η ψυχοκοινωνική στήριξη, η ενημέρωση για τα δικαιώματα των γυναικών με εμπειρία καρκίνου μαστού, η ενημέρωση όλων των γυναικών στην Ελλάδα για τον καρκίνο του μαστού και η προαγωγή της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Όραμά του Συλλόγου; Ένας κόσμος χωρίς καρκίνο του μαστού.

Λίγα λόγια για τη Lommer:
Η Lommer δημιουργήθηκε το 2015 στην Ελλάδα από τις product designers Δανάη Γαβρίλη και Αλκυόνη Ματσουρδέλη. Βασικό χαρακτηριστικό της Lommer είναι η αγάπη και ο πειραματισμός με τα υλικά και ο τρόπος που αυτά συνδυάζονται, δημιουργώντας ιδιαίτερα προϊόντα με μίνιμαλ αισθητική. Εστιάζοντας στις τσάντες και τα αξεσουάρ, η Lommer έχει ήδη κατακτήσει δύο διεθνή βραβεία design για δύο σχέδιά της. Ένα A’ Design Award για την tote bag EvaTwo, και ένα International Design Award για το urban backpack, EvaPack.

Περισσότερες πληροφορίες:

Facebook: @lommer

Instagram: @lommer.design