Οι καλύτερες ασκήσεις γυμναστικής σε 9 μοναδικά gifs

Δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες. Σύμφωνα με το Ladylike.gr μπορεί οποιοσδήποτε να φτιάξει το σώμα του ακόμα και μέσα στο σπίτι.

Τι θα έλεγες για γυμναστική στο σπίτι; Να αγοράσεις ένα στρωματάκι, να βάλεις το κολάν σου, να βρεις μια γωνίτσα στο διαμέρισμα σου και να κλέψεις λίγο από τον ελεύθερο σου χρόνο. Μπορείς;

Και μην αχώνεσαι πως δεν θα τα καταφέρεις το σπίτι γιατί εμείς θα σου δείξουμε πως ακριβώς θα κάνεις τις ασκήσεις, πόσο χρόνο θα καταλαλώσεις κι όλα τα συναφή.

Αν έχεις μόνο δέκα λεπτά…

Άσκηση no1

 

Θα κάνεις 4 λεπτά την πιο πάνω άσκηση με μικρά διαλείμματα για να γυμνάσεις πόδια και γλουτούς. Βάλε στη διαπασών το Chasing Cars του Show Patrol.

Άσκηση no2

 

Μέσα σε πέντε λεπτά θα ενισχύσεις τους ώμους και το στήθος σου. Φυσικά χωρίς το Lose Yourself του Eminem δεν γίνεται δουλίτσα φίλη μου.

Αν έχεις μόνο 20 λεπτά…

Άσκηση no1(Ε)

 

Άσκηση no3

 

Ξάπλωσε ανάσκελα, ανασήκωσε τους γοφούς σου από το πάτωμα και σήκωσε το δεξί γονάτο προς το στήθος. 4 λεπτά και ένα Take me to Church ταιριάζει απόλυτα με την άσκηση.

Άσκηση no4

 

Διαρκεί τέσσερα λεπτά και γυμνάζεις πόδια και χέρια. Άντε ακόμη μια έμεινε κάνε υπομονή και τελειώνεις.

Άσκηση no2(E)

 

Αν έχεις μια ολόκληρη ώρα…

Άσκηση no1(E)

 

Άσκηση no5

 

Βάλε για τέσσερα λεπτά το Fade Out Lines και σύσφιξε πόδια, πισινό και ώμους. Και όχι μόνο… σε βοηθάει να έχεις ισορροπία.

Άσκηση no3(E)

 

Άσκηση no4(E)

 

Άσκηση no6

 

Το τέλειο τραγούδι γι αυτή την άσκηση είναι το Rollercoaster από τους Bleachers. Πάρε θέση για κάμψεις και σήκωσε ένα ένα τα πόδια σου να γυμνάσεις τους γλουτούς σου.

Άσκηση no2(E)

Άσκηση no7

 

Γυμνάζεις ραχιαίους και χέρια μέσα σε 3 μόνο λεπτά.

Άσκηση no8

 

Ιδανική άσκηση για κοιλιακούς και τρικέφαλους. Κατάλληλη μουσική; People help the People.

Άσκηση no9

 

Ωμοπλάτες, γλουτούς, πόδια. Έμειναν μόνο 3 λεπτά και τέλος για σήμερα. Άντεξε φίλη μου.

Και τώρα κάνουμε στρέτσινγκ μην πιαστούμε. Σε οποιοδήποτε από τα τρία επιλέξεις να κάνεις, δεν γίνεται να μην αφιερώσεις τρία λεπτά για το στρέτσινγκ.