Η Ελλάδα ξεχώρισε στα πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας! Ποιες εταιρείες βραβεύτηκαν

Την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα European Business Awards sponsored by RSM, τα πιο σημαντικά βραβεία επιχειρηματικότητας στην Ευρώπη τα οποία ως στόχο έχουν τη δημιουργία μιας ευρωπαϊκής επιχειρηματικής κοινότητας η οποία αντιπροσωπεύει τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές, την καινοτομία και την επιχειρηματική ηθική, επιβραβεύοντας τις επιχειρήσεις που επιδεικνύουν όλες αυτές τις αξίες.

Η Ελλάδα κατάφερε για ακόμα μια φορά να ξεχωρίσει με 26 Ελληνικές εταιρίες να φτάνουν στην τελική φάση των βραβείων κατακτώντας έτσι τη διάκριση με τον τίτλο National Winner. Η διάκριση αυτή αναδεικνύει την εξαιρετική επίδοση των εταιριών αυτών και τις κατατάσσει στην ελίτ των καλύτερων επιχειρήσεων της Ευρώπης, καθώς έχουν διέλθει μιας ενδελεχούς αξιολόγησης από την κριτική επιτροπή σε κάθε φάση του διαγωνισμού. Η διαδικασία αξιολόγησης επιτελείται με αυστηρά κριτήρια αναφορικά με την οικονομική απόδοση, την λειτουργική δραστηριοποίηση και την ακολουθούμενη πολιτική ανάπτυξης και κοινωνικής εταιρικής ευθύνης των εταιριών καθώς και των συγκεκριμένων κριτηρίων που αφορούν την κάθε κατηγορία των βραβείων.

Η εταιρεία DHI Global Medical Group βραβεύτηκε με το «The Germany Trade & Invest Award for International Expansion» για την ανάπτυξη και την εφαρμογή μιας επιτυχημένης, δυναμικής και καινοτόμας στρατηγικής για την επέκταση της τόσο σε εγχώριο όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο και την κατοχή του ηγετικού ρόλου στον κλάδο της.

Ο ανταγωνισμός φυσικά ήταν μεγάλος αλλά οι κριτές ξεχώρισαν την DHI Global Medical Group –ανάμεσα σε 11 άλλες ευρωπαικές εταιρείες – για την επιχειρηματική ευρηματικότητα, την δεοντολογική της φιλοσοφία και την επιτυχημένη και σταθερά ανοδική οικονομική της πορεία.

Το βραβείο της DHI Global Medical Group, “The Germany Trade & Invest Award for International Expansion” παρέλαβαν οι Πέγκυ Σταυριανού, DHI Operations Manager και Θεοφάνης Σκουλάτος, DHI IT Manager.

Όπως δήλωσε ο CEO της DHI Global Medical Group, κ. Κοτταρίδης Γιώργος: «Είμαστε ένας όμιλος με όραμα.. θέλουμε να βοηθήσουμε πραγματικά τους ανθρώπους που υποφέρουν από τριχόπτωση και αυτό είναι που μας ωθεί να γινόμαστε καλύτεροι και πιο καινοτόμοι. Με 50 χρόνια εμπειρίας και πολύ αγάπη για τον άνθρωπο εξαπλωνόμαστε σε όλο το κόσμο και αλλάζουμε τις ζωές τους. Είναι τιμή μας που κατακτήσαμε ένα τόσο σημαντικό βραβείο, πιο πολύ για τη χώρα μας και μετά για μας τους ίδιους».

Οι 19 ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες ταξίδεψαν στη Βαρσοβία και διαγωνίστηκαν για να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης επιχείρησης της Ευρώπης στην κατηγορία που συμμετείχαν, είναι οι εξής:

ΑΒ Βασιλόπουλος -The Social Responsibility and Environmental Awareness Award

Ακρόλιθος -The Chairman’s Selection Award

Ασφάλειαι Μινέττα – The Digital Technology Award with Turnover of €26-150M

Βίκος – Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων – The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m

Boussias Communications- The Chairman’s Selection Award

Cosmote e-Value – The Award for Innovation with Turnover of €26-150M

DHI Global Medical Group – The Germany Trade & Invest Award for International Expansion

Epsilon Net – The Customer and Market Engagement Award with Turnover of €0-25M

Greek Air Cargo – The Business of the Year Award with Turnover of €0-25m

Interform – The Inflexion European Entrepreneur of the Year Award

Olympia Electronics- The Business of the Year Award with Turnover of €0-25m

Olympia Odos – The Award for Innovation with Turnover of €150M+

Όμιλος FDL – The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m

Όμιλος Mitsis Hotels – The Award for Innovation with Turnover of €26-150M

Public – Retail World – The Business of the Year Award with Turnover of €150m or higher

Ρούσσας – The Workplace and People Development Award

Seven Group – The Chairman’s Selection Award

Softweb – The Digital Technology Award with Turnover of €0-25M

Watt & Volt – The Award for Growth Strategy of the Year