Η Ελένη Ψυχούλη μας ξεναγεί στο σπίτι της

Τη δική του ιστορία κουβαλά το σπίτι της σεφ και τηλεπερσόνας, Ελένης Ψυχούλη, που άνοιξε τις πόρτες της και μας ξενάγησε στον προσωπικό της χώρο στο κέντρο της Αθήνας. Ανάμεσα στην εξωτική διακόσμηση και την κλασσική πολυτέλεια, το σπίτι της διάσημης σεφ μοιάζει σαν να βγήκε από μεσαιωνικό παραμύθι.

ps2

Τοίχοι βαμμένοι στις αποχρώσεις του κόκκινου και του έντονου ροζ, αμέτρητα μικρά και μεγάλα μπιμπελό, αναμνηστικά από το κάθε της ταξίδι εντός και εκτός Ελλάδας είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την παιχνιδιάρικη διακόσμηση του ξεχωριστού σπιτιού της Ελένης Ψυχούλη. Ψηλοτάβανο και ευρύχωρο, το διαμέρισμα της σεφ θυμίζει πύργο από τον οποίο κάθε επισκέπτης μπορεί να μαγευτεί και να θελήσει να μείνει για πάντα.

ps3

ps4ps5

Η προσωπική σφραγίδα της παρουσιάστριας του «Σεφ στον αέρα» δεν κρύβεται από τη διαρρύθμιση στο… κουκλόσπιτό της. Με μια μοναδική ικανότητα να συνδυάσει διακόσμηση βγαλμένη από κοριτσίστικα όνειρα και την κλασσική φινέτσα που χαρακτηρίζει τα έπιπλα και τα αντικείμενα της, η Ελένη Ψυχούλη περνά στο σπίτι της τις πιο χαλαρωτικές αλλά και διασκεδαστικές στιγμές της ημέρας.

ps6ps7ps8

Το ξύλο, τα κρύσταλλα και τα μάλλινα υφάσματα κυριαρχούν στη διακόσμηση και στα έπιπλα, ταξιδεύοντάς μας σε εποχές που η πολυτέλεια ήταν συνώνυμο της παράδοσης και της απλότητας.

ps11ps12

Ανάμεσα σε deco στοιχεία που φέρνουν στο νου ελληνική επαρχία και σε ζωηρές λεπτομέρειες που θυμίζουν εξωτικά μέρη της Ισπανίας ή του Μαρόκου, η Ελένη Ψυχούλη έχει δώσει στον προσωπικό της χώρο δύο διαστάσεις: η vintage διακόσμηση συναγωνίζεται την απέριττη κομψότητα. Νικητής βγαίνει σίγουρα το γούστο και η προσεγμένη πολυτέλεια.

ps9ps10

ps13ps14ps15ps16ps17ps18

Πηγή: Youweekly.gr