Η Dyson παρουσιάζει την επαναστατική V15 Detect Absolute

Θεμελιώνοντας την καθαριότητα και την υγιεινή στο σπίτι.

Η Dyson λανσάρει την πρώτη ηλεκτρική σκούπα με προηγμένη τεχνολογία laser detect, ικανή να ανιχνεύει τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης στο σπίτι. H Dyson διαθέτει τις πιο ισχυρές και τεχνολογικά έξυπνες ηλεκτρικές σκούπες που ανιχνεύουν, αφαιρούν αλλά και μετρούν το μέγεθος και τη ποσότητα σκόνης, προσφέροντας επιστημονικά αποδεδειγμένο βαθύ καθαρισμό στο σπίτι. Η εταιρία θεμελιώνει την υγιεινή και την καθαριότητα σε κάθε σπίτι με τον πιο εύκολο τρόπο, παρουσιάζοντας τη νέα Dyson V15 Detect Absolute: μία brand-new γενιά ασύρματων ηλεκτρικών σκουπών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dyson (@dyson)

Πιο συγκεκριμένα, η Dyson V15 Detect Absolute είναι σχεδιασμένη ώστε να ανιχνεύει τα κρυμμένα σωματίδια σκόνης μεγέθους έως και 10microns, ενώ ο προηγμένης τεχνολογίας acoustic piezo αισθητήρας, αποδεικνύει επιστημονικά και σε πραγματικό χρόνο, το περιεχόμενο που απορροφά η συσκευή. Αδιαμφισβήτητα, οι παραπάνω τεχνολογίες επαναπροσδιορίζουν τα δεδομένα και τη σημασία του ολοκληρωμένου καθαρισμού στο σπίτι.

 • Η τεχνολογία laser ανιχνεύει τα σωματίδια σκόνης που είναι αόρατα στο μάτι, με τη
  βοήθεια του πράσινου laser που είναι τοποθετημένο στη μαλακή κεφαλή της, με
  απόλυτη ακρίβεια και στη σωστή γωνία ώστε να είναι σίγουρο πως κανένα
  σωματίδιο σκόνης δε θα παραμείνει στις επιφάνειες.
 • Η λειτουργία Acoustic Dust Sensing επιβεβαιώνει το χρήστη πως έχει πετύχει βαθύ καθαρισμό. Η ενσωματωμένη LCD οθόνη εμφανίζει το μέγεθος και το πλήθος των σωματιδίων σκόνης, δείχνοντας σε πραγματικό χρόνο τα επιστημονικά
  αποτελέσματα του καθαρισμού, μετρώντας τα σωματίδια σκόνης με τον piezo
  αισθητήρα που αυτόματα αυξάνει την απορροφητική ισχύ της σκούπας ανάλογα με
  τους διάφορους τύπους δαπέδων και την ποσότητα σκόνης.
 • Η νέα περιστρεφόμενη anti-tangle hair screw κεφαλή απορροφά γρήγορα τις
  τρίχες από κάθε επιφάνεια. Ειδικότερα, η κεφαλή έχει σχήμα κώνου που περιστρέφεται συνεχώς απορροφώντας τις τρίχες κατευθείαν στον κάδο. Η
  λειτουργία μηχανοκίνητου καθαρισμού επιτρέπει στη σκούπα να καθαρίζει ακόμα
  και τα πιο δυσπρόσιτα σημεία.

H νέα Dyson V15 Detect Absolute σχεδιάστηκε από μία ομάδα 370 μηχανικών από όλον τον κόσμο και είναι εξοπλισμένη με το Dyson Hyperdymium κινητήρα που παράγει 240-watt αέρα για υψηλή απορροφητικότητα.

Επιπρόσθετα, η ηλεκτρική σκούπα διαθέτει σύστημα φιλτραρίσματος 5 σταδίων που αιχμαλωτίζει το 99.99% των σωματιδίων σκόνης μεγέθους έως και 0.3 microns για ενισχυμένο και βαθύ καθαρισμό. Τέλος, μέρος της ολοκαίνουριας σειράς σκουπών Dyson καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες καθαρισμού για κάθε σπίτι, σε μία περίοδο που πάνω από το 60% των ανθρώπων καθαρίζουν περισσότερο από ποτέ.