Η δίαιτα του DNA: Η νέα εφαρμογή που υπόσχεται απώλεια κιλών με εύκολο τρόπο

Unsplash

Η δίαιτα του DNA έχει κάνει την εμφάνισή της εδώ και χρόνια, όμως πλέον η Digital Wellness κυκλοφόρησε μια εφαρμογή με τίτλο DNA Diet Plan που βοηθά τους ανθρώπους να χάσουν κιλά με τον πιο εύκολο τρόπο.

Η δίαιτα αυτή αναλύει τον γενετικό κώδικα του κάθε ανθρώπου και βρίσκει όλες τις τροφές που μπορεί να τον οδηγήσουν σε παχυσαρκία και η νέα εφαρμογή επιτρέπει σε όσους την αποκτήσουν να έχουν ένα προσωπικό πρόγραμμα διατροφής, diet tips αλλά και μια λίστα για τα ψώνια του supermarket που είναι κατάλληλα για τη διατροφή που θα ακολουθήσουν. Όπως αναφέρει το Health, ο πελάτης θα μπορεί ακόμα και να σκανάρει ένα προιόν που θέλει να αγοράσει και η εφαρμογή θα του λέει αν περιέχει συστατικά που επιτρέπονται στη δίαιτα.

Πόσο αποτελεσματικό είναι; Σύμφωνα με την διατροφολόγο Keri Gans, που μίλησε στο Health, οποιαδήποτε δίαιτα που είναι διαμορφωμένη για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο είναι απαραίτητη αλλά ταυτόχρονα πρέπει να προσέχει κάποιος όταν ακολουθεί ένα πρόγραμμα διατροφής που αποκλείει ολόκληρες κατηγορίες τροφών. Όπως λέει, αν θέλει κάποιος να χάσει κιλά με υγιεινό τρόπο αρκεί να μιλήσει στον γιατρό του και να αρχίσει να τρώει λαχανικά και φρούτα. 

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram