Η Δέσποινα Βανδή αποκάλυψε πόσα κιλά είναι

Instagram

Είναι γνωστό ότι η Δέσποινα Βανδή είναι μια γυναίκα που προσέχει τη σιλουέτα της, κάνοντας συγκεκριμένη διατροφή και γυμναστική σχεδόν κάθε ημέρα της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στην Ουάσιγκτον και σε ένα από τα lives που έκανε μέσω Instagram, για να συνομιλήσει με τους fans της και να μας δείξει τι ήταν αυτό που την εντυπωσίασε στο δωμάτιο της στο ξενοδοχείο, αποκάλυψε πόσα κιλά είναι.

Η όμορφη τραγουδίστρια αφού μας έκανε ένα tour στο δωμάτιο της -που ήταν διαμορφωμένο σαν γυμναστηριακός χώρος με ειδικό πάτωμα με φελλό για τις ασκήσεις, όργανα γυμναστικής και αποκάλυψε ότι τον τελευταίο καιρό νιώθει πολλές ενοχές γιατί λόγω της περιοδείας της με την Έλενα Παπαρίζου δεν έχει καταφέρει να κάνει γυμναστική- απάντησε σε έναν fan της που τη ρώτησε μέσω του live ότι είναι 56 κιλά.

Να θυμίσουμε εδώ ότι η Δέσποινα έχει δηλώσει ότι γυμνάζεται από δύο ώρες, έξι φορές την εβδομάδα, κυρίως τα πρωινά. Το κυκλικό πρόγραμμά γυμναστικής της περιλαμβάνει βάρη, TRX, μισή ώρα διάδρομο, pilates reformer, κοιλιακούς και ραχιαίους. Όταν ο καιρός το επιτρέπει, της αρέσει να ασκείται κοντά στη θάλασσα με τον γυμναστή της κάνοντας τζόκινγκ, push-ups στην άμμο και ασκήσεις με βάρη στο νερό μέχρι τα γόνατα. Επιπλέον κάνει ασκήσεις στίβου, δίνοντας βάρος σε πόδια και χέρια.

Ποιος Brad Pitt; Η Angelina Jolie άλλαξε look και δείχνει super ανανεωμένη