Η Αθήνα Οικονομάκου μας ξεναγεί για πρώτη φορά στο καινούργιο της γραφείο στο Χαλάνδρι

Η Αθηνά Οικονομάκου πρωταγωνιστεί στην πετυχημένη σειρά του Alpha, «Έλα στην θέση μου». Το πρόγραμμα της είναι βαρυφορτωμένο, ωστόσο ασχολείται και με την δεύτερη μεγάλη της αγάπη, τα κοσμήματα.

Η όμορφη ηθοποιός τις τελευταίες μέρες ετοίμαζε το γραφείο της (μέχρι πρόσφατα έφτιαχνε τα κοσμήματα στο σπίτι της) . Θέλησε να δημιουργήσει ένα χώρο αποκλειστικά για το εγχείρημα της -All Over by Athina- που τα πάει περίφημα.

Έτσι λοιπόν, το γραφείο της ηθοποιού βρίσκεται στο Χαλάνδρι και πρόκειται για έναν πραγματικά μοντέρνο και εντυπωσιακό χώρο. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να μην είναι, καθώς η Αθηνά είναι μια γυναίκα με γούστο. Επίσης, εκεί περνάει αρκετές ώρες έτσι έπρεπε να διαμορφωθεί κατάλληλα για να νιώθει άνετα.

Το peoplegreece.com βρέθηκε στο γραφείο της ηθοποιού και εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες. Όπως θα δείτε είναι ένα μοντέρνος χώρος, στον οποίο κυριαρχεί το λευκό και το μαύρο χρώμα. Στους τοίχους υπάρχουν πολλά κάδρα με φωτογραφίες της ηθοποιού με τα κοσμήματα. Στο γραφείο της η Αθηνά ετοιμάζει τα κοσμήματα της, κάνει ραντεβού και αποφασίζει τα επόμενα της σχέδια!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το peoplegreece.com:

oikonomakou1-768x1024

oikonomakou2-768x1024

oikonomakou3-768x1024

oikonomakou4-768x1024

oikonomakou5-768x576

oikonomakou6-768x1024Πηγή: peoplegreece.com