Γρήγορες ασκήσεις γυμναστικής για τη νύφη και τον γαμπρό λίγο πριν τη μεγάλη μέρα

Πλησιάζει η μέρα του γάμου σας; Μπορεί να τα έχετε σκεφτεί όλα αλλά αυτό που οι περισσότεροι από εσάς έχετε αμελήσει είναι η άσκηση. Ανάμεσα σε όλα αυτά που έχετε να κάνετε καλό είναι να στριμώξετε κάπου και λίγη γυμναστική. Αν από την άλλη μεριά δε θέλετε να ξοδέψετε χρήματα στο γυμναστήριο, πάρτε τον αγαπημένο σας μέλλοντα σύζυγο και γυμναστείτε μαζί. Δείτε τι μπορείτε να κάνετε..

Τρέξιμο

Πάρτε τον αγαπημένο σας από το χέρι, δύο σορτσάκια για τρέξιμο και ετοιμαστείτε να βγείτε στους δρόμους. Το τρέξιμο είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να αποκτήσετε καλή φυσική κατάσταση και καλή υγεία. Αν το επιτρέπει ο καιρός το να τρέξετε στη φύση μπορεί να σας χαλαρώσει και να αυξήσει τις ενδορφίνες στον οργανισμό σας (αυτό θα βελτιώσει τη διάθεσή σας). Αν θέλετε να κάψετε όσο γίνεται περισσότερες θερμίδες τότε δε θα πρέπει να τρέχετε με μία σταθερή ταχύτητα αλλά να αλλάζετε την ταχύτητά σας κάνοντας και μερικά σπριντς.

Ποδήλατο

Αντί να πάτε στο γυμναστήριο για ένα μάθημα spinning μπορείτε να πάρετε τα ποδήλατά σας και να κάνετε ποδήλατο στη φύση. Το ποδήλατο βελτιώνει το μεταβολισμό σας και σας βοηθάει να κάψετε θερμίδες και λίπος ακόμα και ώρες μετά το τέλος της γυμναστικής σας. Κάντε ποδήλατο ένα απόγευμα που έχει καλό καιρό και έπειτα καταλήξτε να κάνετε ένα όμορφο πικνίκ σε πάρκο της γειτονιάς σας.

Γιόγκα, πιλάτες και γυμναστική στο σπίτι

Αν έχετε άγχος λίγο πριν το γάμο σας για τη μεγάλη μέρα τότε η γιόγκα και το πιλάτες είναι η ιδανική γυμναστική για να χαλαρώσετε. Η γιόγκα βελτιώνει την αναπνοή σας, τον ύπνο σας και δυναμώνει το ανοσοποιητικό σας σύστημα. Αν θέλετε να στοχεύσετε σε συγκεκριμένη περιοχή βρείτε ασκήσεις που στοχεύουν στη συγκεκριμένη περιοχή.

Διαβάστε ακόμα:

Δώδεκα τρόποι για να γίνετε περισσότερο Γαλλίδα από ότι είστε

Ένα απίστευτο tip για να χάσετε βάρος χωρίς να κάνετε ποτέ δίαιτα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram