Golden Girl: Η Νίττα Μητσοπούλου του MELI parties ξέρει από σωστό σχεδιασμό και συμβουλεύει τις νύφες όπως θα έπρεπε

Στο πλαίσιο του «InStyle Trends We Love @ Golden Hall» που επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προκειμένου να παρουσιάσει τις τάσεις της σεζόν στους επισκέπτες του Golden Hall, από 16/3 ως 31/03, η wedding planner Νίττα Μητσοπούλου μαζί με το Yes I Do και την Μυρτώ Κάζη, την Τετάρτη 28 Απριλίου στο κατάστημα MELI (1ος όροφος), συζητούν τις wedding τάσεις της σεζόν και συμβουλεύουν τις νύφες του φετινού καλοκαιριού.

Δυο λόγια για την Νίττα Μητσοπούλου

Η Νίττα Μητσοπούλου είναι η κόρη του Νίκου Μητσόπουλου και της Ελίνας Λεμπέση καθώς και εγγονή της Εύης Μητσοπούλου, δημιουργού του MELI Interiors και του MELI Parties. Η M.P είναι η πρώτη εταιρία που ιδρύθηκε στην Ελλάδα με αντικείμενο τη διοργάνωση και τη διακόσμηση εκδηλώσεων. Η νεαρή Νίττα μετά από σπουδές στο Parsons School of Design στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη άφησε τον παγκοσμίου φήμης διακοσμητή Antony Todd, δίπλα στον οποίο δούλευε, για να ενταχθεί στην οικογενειακή επιχείρηση και να αποτελέσει ουσιαστικά τη τρίτη γενιά της.

nitta mitsopoulou

Πριν την συναντήσουμε στο Golden Hall την επόμενη Τετάρτη 28 Μαρτίου (θα διεξαχθεί και σχετικός διαγωνισμός προσεχώς στον οποίο οι τυχερές θα κερδίσουν προσκλήσεις για να παραβρεθούν στο special bridal session) μας εξήγησε κάποιες βασικές αρχές ενός σωστού wedding planning.

  • «Ο ρόλος της wedding planner δεν είναι απλά σημαντικός. Έχει αξία ανεκτίμητη καθώς είναι το άτομο που σας κάνει να κερδίσετε χρόνο. Δεν δίνει απλά συμβουλές. Μία επαγγελματίας συντονίζει, διαπραγματεύεται και διαχειρίζεται το budget ώστε τα χρήματα να αξιοποιούνται σωστά. Το θέμα της οργάνωσης παίζει τον πρώτο ρόλο. Μία νύφη θα πρέπει να κάνει focus αποκλειστικά στον εαυτό της. Δικαίως χαρακτηρίζεται ως το δεξί χέρι της νύφης».
  • «Το budget είναι up to the bride. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό του ζευγαριού. Η οργάνωση γίνεται με επαγγελματισμό και ανάλογα με το στιλ της νύφης ώστε η υπόθεση να γίνεται πολύ προσωπική».
  • Οι λεπτομέρειες κάνουν πάντα τη διαφορά και η νύφη θα πρέπει να είναι απαλλαγμένη από το στρες που προκαλούν. 
  • «Η σωστή προετοιμασία ενός γάμου είναι μία διαδικασία που εξαρτάται από το μέγεθος του γάμου και από το τι φαντάζεται η νύφη. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί η οργάνωση να πάρει και έναν χρόνο. Φυσικά, μπορεί να οργανωθεί γάμος και σε ένα μήνα αν και είναι κάτι δύσκολο».
  • «Ένας γάμος μπορεί να γίνει αξέχαστος με καλό φαγητό και πότο, καλή μουσική και πολλά κεριά».
  • «Όπως στη μόδα έτσι και στο γάμο, υπάρχουν τάσεις και στο special bridal session που θα διεξαχθεί οι ενδιαφερόμενες θα ενημερωθούν σχετικά και γι΄αυτό. Για παράδειγμα φέτος είναι πολύ must το χρώμα».
  • «Από τον πιο συμβατικό έως τον πιο εναλλακτικό γάμο υπάρχουν πολλά δείγματα δουλειάς που μπορείτε φυσικά να πάρετε ιδέες.

Τo MELI Parties ιδρύθηκε το 1987 από την Εύη Μητσοπούλου. 

Screenshot 2018-03-20 17.16.11

Το MELI Parties διοργανώνει γάμους και βαφτίσεις στον ιδανικό για εσάς χώρο, αφού βοηθήσει στην εύρεση και την εξασφάλιση της κατάλληλης τοποθεσίας σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη καταλήξει. Η ομάδα λαμβάνει υπόψην τις ανάγκες, τις προτιμήσεις, τις συγκεκριμένες προδιαγραφές καθώς και τον προϋπολογισμό που θα υποδείξετε και διοργανώνει μια μοναδική εκδήλωση για εσάς. Το MELI Parties επιμελείται και συντονίζει όλα τα συστατικά επιτυχίας μιάς εκδήλωσης: από τα προσκλητήρια, τη διακόσμηση, το catering, το ανθοπωλείο εως το φωτισμό, τη μουσική, το bar tending και σας καθοδηγεί στη δημιουργία αξέχαστων στιγμών! Εμπιστευτείτε το MELI Parties ώστε ο γάμος σας και οι βαφτίσεις των παιδιών σας να είναι μοναδικές εμπειρίες για εσάς και τους καλεσμένους σας. Δείτε περισσότερα εδώ. 

Meli Interiors στον πρώτο όροφο του Golden Hall

1

Το Meli Interiors ξεκίνησε τη λειτουργία του το 1973 και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να προσφέρει μοναδικά έπιπλα, αξεσουάρ για το σπίτι και ιδιαίτερα δώρα, ενώ αποτελεί πηγή έμπνευσης για την εσωτερική διακόσμηση του χώρου σας.

4

14

15

36

38

79

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram