Γωγώ Μαστροκώστα: Σας αποκαλύπτει τα μυστικά της άψογης σιλουέτας της

NDP Photo Agency

Σούπερ αδυνατισμένη και πιο καλλίγραμμη από ποτέ, η Γωγώ Μαστροκώστα αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της το διατροφικό της πρόγραμμα.

«Έκανα για δύο μήνες την τυπική διατροφή που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να χάσει κιλά. Έτρωγα σαλάτες, ψάρια, άπαχο κρέας και φρούτα, ενώ έκοψα τα γαλακτοκομικά. Για εμένα η γυμναστική παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Φυσικά πρέπει να προσέχει κανείς και τη δίαιτα του, αλλά χρειάζεται και άσκηση. Η αλήθεια είναι ότι έχω αδυναμία στο καλό φαγητό. Δεν μπορώ να κρατηθώ, αν δω κάτι που μου αρέσει, θα το φάω. Όμως με λίγη άσκηση είναι πιο εύκολο να παραμείνεις στα κιλά σου ή ακόμα και να αδυνατίσεις», δήλωσε στο Εγώ.

Και κατόπιν πρόσθεσε:: «Δεν έχασα τόσο κιλά -τρία με τέσσερα μόνο- όσο πολλούς πόντους. Κυρίως με τη γυμναστική. Το σώμα μαζεύει με την άσκηση και μπορεί τα κιλά που χάνεις να μην είναι πολλά, αλλά το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό λόγω απώλειας πόντων».

Τέλος δεν παρέλειψε να τονίσει πως τώρα πια νιώθει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση: «Εννοείται ότι αισθάνομαι μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Το σώμα μου είναι καλύτερο, είμαι σε πιο καλή φυσική κατάσταση. Και αν καταφέρω, να χάσω άλλα δύο-τρία κιλά, θα νιώθω ακόμα πιο όμορφα, γιατί δεν κρύβω ότι δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπαίνουν εύκολα σε πρόγραμμα».

Μια ματιά εδώ: Η γυμναστική της νύφης: Πώς θα τονώσετε τους μυς και την αυτοπεποίθησή σας, λίγο πριν το γάμο σας