Γνωρίστε την ελληνοαυστραλέζα που έχει αλλάξει τα σώματα χιλιάδων γυναικών στον κόσμο

Τι θα λέγατε αν είχατε τη δυνατότητα να γυμναστείτε μαζί με εκατομμύρια άλλες γυναίκες στον κόσμο; Αν μέσα σε 12 εβδομάδες το σώμα σας μεταμορφωνόταν και γινόταν πιο δυνατό; Κι όμως, συμβαίνει καθημερινά χάρη στην Kayla Itsines, μία 25 ελληνοαυστραλέζα personal trainer, η οποία έχει δημιουργήσει τον δικό της «στρατό» με γυναίκες που αποφασίζουν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους και κατ’ επέκταση το σώμα τους.

bbg, kayla itsinesΔημιουργώντας το BBG (Bikini Body Guide), ένα πρόγραμμα που μπορείτε να αγοράσετε online εδώ, προτείνει σε όσες το ακολουθούν 28λεπτα workouts που φέρουν θεαματικά αποτελέσματα. Ναι, 3 μισάωρα γυμναστικής, συν έξτρα περπάτημα (ακόμα και μία βόλτα στα μαγαζιά πιάνεται) και λίγη προσοχή στη διατροφή, θα φέρουν τα αποτελέσματα που βλέπετε στις φωτογραφίες. Τέλος στις ατελείωτες ώρες στον διάδρομο, η λύση σύμφωνα με την Kayla είναι οι σωστές ασκήσεις, στις σωστές επαναλήψεις και οι μύες θα «ξυπνήσουν» μία και καλή.

bbg, kayla itsinesΣας προειδοποιούμε πάντως, εμείς έχουμε δοκιμάσει το πρόγραμμα και δεν είναι αυτό που λέμε εύκολο. Αν όμως έχετε κάνει έστω και λίγη γυμναστική στη ζωή σας, θα το ακολουθήσετε άνετα και τα αποτελέσματα θα αφήσουν τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!

Διαβάστε επίσης:

Βρήκαμε τα 3 ματ κραγιόν που φοράει συνέχεια η Τάμτα αυτή την εποχή!

Το άρωμα που φοράει καθημερινά η Olivia Palermo είναι απλά υπέροχο!

Το αγαπημένο foundation της Gigi Hadid στοιχίζει κάτω από €15!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram